Avslappende spa i hagen

Kanskje har solen begynt å gå ned, barna gått og lagt seg og roen begynt å legge seg over hjemme. Enten det er stressende dager på jobb, hektiske feriedager eller bare en fredfull helgedag, er det alltid lurt å ta seg tid til å slappe av. Men hvordan gjør du det på best mulig måte? Vi mener du bør lage ditt eget hjemmespa!

Det er viktig å slappe av fra tid til annen, og da mener vi ikke i sofaen foran TV-en. Vi mener å virkelig slappe av. Å stenge ute alt man må gjøre og tilbringe litt tid for seg selv, kan være avgjørende for at man skal orke det.

Avslapping er avgjørende for at du skal takle hverdagen. Takle å trene, arbeide og utføre alle hverdagsaktiviteter.

Spabad – avslappende bad hele året

Vann som varmer og bobler behagelig, masserende stråler og koselig LED-belysning – alt det får du med et spabad fra Biltema. Med et spabad får du mange koselige og avslappende stunder i hagen, enten alene eller sammen med familie og venner. Takket være pumpens innebygde frostvern kan du nyte spabadet hele året. Men det forutsetter at pumpen er på, og at spabadet brukes regelmessig.

76964
76986

Kjøp ditt spabad her

Skap harmoniske omgivelser

Omgivelsene og stemningen er alfa og omega for at du skal kunne slappe av og virkelig nyte tilværelsen. Du vil ikke være omgitt av forstyrrende lyder eller uromomenter når du prøver å slappe av. Så skap din egen lille oase i hagen eller på terrassen. Bruk koselig utebelysning, filtre, lys og grønne planter. Høres det ikke avslappende ut?

76960
76963
76959

Lamper og lys

Med riktig belysning blir enhver uteplass koselig og avslappende. Fest lysslynger på terrasserekkverket, plasser solcellelamper i blomsterbedene eller sett levende lys på bordene rundt deg. Du er vel enig i at ingenting utstråler spa like mye som levende lys? Som kanskje til og med lukter godt?

Håndklær og pledd for ekstra varme

Når du går ut av badet, kan det være deilig å pakke seg inn i et håndkle eller slå seg ned i loungemøblene og krype under et deilig pledd. Så invester i et tykt og mykt fleecepledd, eller hvorfor ikke i et praktisk pledd med hette og ermer? Eller kanskje trenger du en varmende morgenkåpe?

Dekorasjon og grønne planter på terrassen

For å kunne skape den avslappende oasen kan det også være lurt å dekorere uteplassen med grønne planter eller stemningsfulle dekorasjoner og lyslykter. Når mørket kryper nærmere, finnes det ikke noe koseligere enn å tenne levende lys og se dem skape skygger.

Musikk

Enten det er til tonene av akustisk musikk eller moderne pop, så er musikk et fantastisk hjelpemiddel for å skape stemning og gjøre det enklere å koble av. Derfor kan det være lurt å kjøpe en lite Bluetooth-høyttaler som du kan ha med deg ute i hagen når det er tid for spa.

Relaterte artikler

Lage mat utendørs

Lage mat utendørs

Det er praktisk og enkelt å lage mat utendørs, og hele familien kan være med og bidra.