Få orden i garasjen

Er du lei av å lete hver gang du trenger verktøy i garasjen? Eller kanskje rotet tar plassen fra bilen. Biltema hjelper deg med gode løsninger for en triveligere hverdag!

SE VIDEO:

Det nærmer seg vår og tid for å rydde vinteren ut av garasjen. Anledningen byr på muligheter for den som vil innrede garasjen og skaffe seg skikkelig orden. Ofte er det slik at rot hemmer inspirasjonen. Gjør noe med det!

En ekstra gladnyhet og et godt tips du bør vurdere før du starter er den nye Kjøp&Hent tjenesten til Biltema. Nå kan du altså bestille varene du trenger på nett og hente dem i varehuset eller i "Biltema Drive In" innen 2 timer.  Begge tjenestene er gratis og med "Drive In" blir varene utlevert rett til bilen!

Låsbare dører

Biltema har alle slags typer løsninger – både store og små. Dette er løsninger som gjør at du nærmest kan innrede garasjen som din stue nummer to. En skikkelig ansiktsløftning vil gi deg god oversikt over verktøy, utstyr og alle typer redskap man plasserer i garasjen.

Biltemas garasjeinnredning skiller seg ut med attraktiv design, lekker pulverlakkert overflate og fornuftig pris, men den er også brukervennlig.

Du får ulike varianter i ulike prisklasser, med moduler du selv kan sette sammen og komponere. Innredningen har låsbare dører, flyttbare hylleplater og skuffer med kulelager. 

Plass til bilen

I vårt sortiment finner du også et fruktfat av forskjellig opphengs-utstyr i flere kategorier som sport, hus, ski og hage. Kroker til å henge utstyr, tavler til verktøy, flyttbare arbeidsbord, dekkstativ til vegg, utstyr til kildesortering og selvsagt vår populære verktøyvogn på hjul. Den finnes i mange garasjer i Norge.Når du innreder garasjen er det viktig å tenke hva du skal bruke den til. De fleste har som utgangspunkt at bilen skal ha plass. Samtidig blir garasjen også et lager for sesongbasert utstyr som hagemøbler, lagring av dekk og sykler, og ikke minst leker for barna.
Benytt tak og vegger. Biltema har alt du trenger for å henge utstyr på vegg. Vi hjelper deg dersom du trenger å lagre på garasjens loft eller henge bilens takboks fast i garasjetaket for enkel og trygg lagring.
Garasje skal være gøy. Når du åpner garasjeporten skal det kile litt i magen. Ta grep i dag og sørg for at du får den garasjen du ønsker deg!

TIPS

  • Skal du bygge ny garasje bør du tenke på å lage plass til innredning og utstyr som skaper god orden. Da kommer du til på trives!
  • Planlegg hva du skal bruke garasjen til før du kjøper den.
  • La dine egne og familiens interesser prege hvordan du innreder.
  • Egen inngangsdør til bod i garasjen er veldig smart. Da slipper du å trille sykler fordi bilen.

Garasjeinnredning fra Biltema gjør hverdagen din enklere. Ikke la rot være til hinder for garasje-kos. Biltema har alle løsningene du trenger for lagring, orden og god arbeidsplass.

garasjeinnredning_950x580.jpg

Garasjeinnredning fra Biltema gjør hverdagen din enklere. Ikke la rot være til hinder for garasje-kos. Biltema har alle løsningene du trenger for lagring, orden og god arbeidsplass.

verktøytavle.jpg

Bruk veggene til å henge fra deg utstyr som må lagres. Biltema har et fruktfat av valgmuligheter til deg som vil henge ting på veggen.

verktygvagn.jpg

En verktøyvogn på hjul fra Biltema slår aldri feil. Med denne har du full kontroll, og kan lett ta med deg hele verktøysamlingen der du trenger den.