MultiX – Ett batteri, mange muligheter

MultiX – Ett batteri, mange muligheter

Når du kan bruke samme batteri til flere verktøy og maskiner, sparer du både tid og penger. Heretter slipper du å kjøpe dyre, hele sett med både verktøy og batterier hver gang du skal utvide verktøykassen. Med vår MultiX-serie bruker du nemlig samme batteri til alle de forskjellige verktøyene og maskinene i hver serie. Og i tillegg slipper du å huske å lade alle de forskjellige verktøyene. For så lenge batteriene er ladet, fungerer maskinene dine!

Med hus og hage vet vi at det kan bli mange prosjekter, og at de ofte er av svært forskjellig karakter. Du kan gå fra å skru sammen et møbel til å måtte klippe hekken. Eller det kan hende du klipper plenen, og deretter skal blåse bort løvet som har falt fra trærne?
Med vår MultiX-serie kan du enkelt bruke det samme batteriet til alle maskinene og verktøyene fra samme serie. Batteriene er lette, kompakte og har lang levetid.

Det som gjør seriene forskjellige, er størrelsen på batteriene – 18 eller 36 V – der begge serier på 18 V deler batteri, mens 36 V har eget batteri.

Våre MultiX-serier:

• 18V
• 18V Pro Series
• 36V

Trädgård MultiX.jpg

For de større oppgavene i hagen er det MultiX 36V-serien du får størst nytte av. Den består av maskiner som gjør hagearbeidet komplett. Det kraftige batteriet kan du bruke til blant annet gressklipperen, hekksaksen, motorsagen, løvblåseren og gresstrimmeren. Og kanskje du bor på et sted der det kommer mye snø om vinteren? Da kan du koble batteriet til en effektiv snøskuffe også.

Ta en titt på alle produktene i MultiX 36V-serien.

Snekre hjemme

Skal du snekre en ny plassbygd hylle? Eller sage terrassebord til terrassegulvet? Uansett om du skal bygge olabil til barna eller skru fast skapdørene på kjøkkenet, lar maskinene i MultiX-serien deg utføre jobben på en effektiv måte. Og det beste av alt? De bruker alle det samme kvalitetsbatteriet, som du enkelt lader og bruker i alle maskiner fra samme serie.

Det er våre MultiX-serier 18V og 18V Pro Series som har maskinene som er best egnet for snekring hjemme. Du kan bruke det samme batteriet til maskinene fra 18V-serien og 18V Pro Series. Det lette batteriet gjør at verktøyene ikke blir tunge og uhåndterlige, slik at de er enkle å arbeide med. Og også her er det en stor fordel at du slipper ledninger, som kan bli skadet hvis de kommer i veien. I serien finner du blant annet snekkerfavorittene drill, borhammer, sirkelsag, slipemaskin, vinkelsliper, varmepistol og mange andre. Det er ganske enkelt en serie som inneholder det meste du trenger for å snekre og bygge hjemme!

MulitX snickra.jpg ny.jpg

Det lette batteriet gjør at verktøyene ikke blir tunge og uhåndterlige, slik at de er enkle å arbeide med. Og også her er det en stor fordel at du slipper ledninger, som kan bli skadet hvis de kommer i veien. I serien finner du blant annet snekkerfavorittene drill, borhammer, sirkelsag, slipemaskin, vinkelsliper, varmepistol og mange andre. Det er ganske enkelt en serie som inneholder det meste du trenger for å snekre og bygge hjemme!

Se våre produkter i MultiX 18V serien.
Se våre produkter i MultiX 18V Pro Series.

Så uansett om du arbeider i hagen eller snekrer innendørs, vil verktøyene i MultiX-seriene forenkle arbeidet. Med ett batteri til så mange verktøy kan det vel knapt bli enklere? Og ikke minst morsommere!