Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

MultiX

Forenkle hverdagsprosjektene – både ute og inne – med vår MultiX-serie, der verktøyene og maskinene fra hver serie bruker det samme effektive batteriet.
I MultiX-serien finner du batterier, med forskjellig spenning, for forskjellige verktøy og oppgaver. Forskjellen på seriene er antall volt i batteriet, og derfor kraften og hvilke verktøy batteriet kan brukes med. Batteriet kan brukes til flere forskjellige verktøy og maskiner innen samme serie, slik at du får en helt unik fleksibilitet.

En stor fordel med MultiX-serien er at du slipper de unødvendige kostnadene ved stadig å kjøpe komplette sett. Du har jo allerede batteriet, så du trenger bare å kjøpe passende verktøy! MultiX-serien er synonymt med kvalitet i form av kraftige og effektive batterier og maskiner.

Fordeler med MultiX:

• Det samme batteriet til flere verktøy og maskiner. Du kan bruke det samme batteriet i hekksaksen som i drillen.
• Praktiske, trådløse verktøy som gjør det enkelt å arbeide.
• Et rimeligere alternativ, siden du slipper å kjøpe komplette sett med verktøy og batteri.
• Li-ionbatteriene i serien er kompakte og lette, noe som gjør dem perfekte til håndholdt verktøy og maskiner.

Vanlige spørsmål om MultiX

Kan jeg bruke samme batteri til alle verktøy?

Ja, alle maskiner i hver serie bruker det samme batteriet, dvs. 18V batteriene passer til både MultiX 18V og MultiX 18V Pro-serien, men de passer ikke til 36V maskiner og omvendt. 

Hvor lenge vil MultiX-serien være i sortimentet?

MultiX-serien vår og verktøyene og maskinene er et område der vi ser store utviklingsmuligheter. Dette er et utvalg vi vil arbeide for å videreutvikle på lang sikt.

Hvor lenge kan jeg bruke MultiX-maskiner og verktøy?

MultiX-serien er en serie kvalitetsbatterier, maskiner og verktøy. Men maskinens levetid avhenger av hvordan de brukes og hvordan de brukes.

 

 

Hvor lang er garantien?

Du har 1 års garanti.

Hvordan kan jeg forlenge levetiden på batteriet?

Ved å lade batteriene minst en gang hver 6. måned og oppbevare dem rene og tørre, helst i romtemperatur. Les batterihåndboken for mer info.

Hvorfor er det viktig å holde produktet rent?

Fordi det forlenger levetiden på produktet.

Hvor lang driftstid har batteriene?

Batteriets driftstid avhenger av mange faktorer og er derfor vanskelig å beregne. Det avhenger blant annet av hvilken maskin som brukes, batteriets Ah, hvordan maskinen brukes, hva den brukes til, temperaturen, hvor maskinen brukes og batteriets tilstand. Hvis batteriet blir skittent eller fuktig, kan det oppstå krypstrømmer, noe som betyr økt selvutladning og på sikt en risiko for at batteriet blir skadet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.