Trelekene som barna kommer til å elske

Trelekene som barna kommer til å elske

Hvis man spør barna, sier de at de aldri får for mange leker. Det finnes alltid noe nytt og spennende å fylle lekekassen med. Og vi er enige!
Vårt store utvalg av leker innbyr til leking og læring. Er du på jakt etter treleker? Da har du kommet til riktig sted!

I vårt utvalg av leker finner du ikke bare de tidløse favorittene som bilbaner og dukker, men også et populært sortiment av fine og slitesterke treleker. Treleker har lenge vært en favoritt blant både store og små barn. Og vi har vel alle et forhold til treleker? Kanskje lekte du selv med treklosser, plukkekasser eller togbane av tre da du var liten?

69083

Gode grunner til å kjøpe treleker

Treleker har lenge vært populære, og stadig flere foreldre velger å kjøpe nettopp treleker til barna sine. Og det er mange fordeler med leker av tre. Her er noen av dem.

1. Bærekraftige leker

Trelekene i sortimentet vårt inneholder ingen skadelige kjemikalier, og derfor er de skånsomme for både barna og miljøet. Vanligvis belaster ikke treleker miljøet like mye som plastleker heller, noe som gjør trelekene til et bærekraftig alternativ til andre leker.

2. Slitesterke leker av tre

Treleker av god kvalitet har også lang levetid. De er slitesterke og beholder både utseende og funksjon lenge, noe som også er et bærekraftsaspekt. En perfekt leke som kan gå i arv fra generasjon til generasjon!

3. Tidløs design

La trelekene gå i arv! Trelekene våre har tidløs design, slik at de kan gå i arv fra generasjon til generasjon. Så selv om lekene utvikler seg over tid, kan trelekene fortsatt være en kilde til lek og glede.

Slipp fantasien og leken løs med treleker

Det som er fint med leker, er at de bidrar til latter og lek, men de styrker også barnas motorikk. Dere kan helt fint bruke mange timer på å bygge togbaner som snirkler se fra stua, rundt kjøkkenbordet og tilbake igjen.
Eller lage mat sammen i et lekekjøkken og utforske forskjellige matretter og kjøkkenutstyr. Kanskje har du en fremtidig liten kokk hjemme?

I vårt utvalg av treleker finner du også leker som passer fint til forskjellige typer rollespill. Med en legeveske eller verktøykasse går barnet fort inn i karakter og kan spille rollen som lege eller håndverker, noe som styrker fantasien, lekenheten og motorikken. Så legg deg ned på benken, slik at du kan få undersøkt det vonde kneet ditt, eller inkluder barna i byggeprosjekter hjemme.
Vi lover at det blir morsomt for alle!

Vårt utvalg av treleker

Lær å gå-vogn for de minste

Med en lær å gå-vogn kan barnet ditt øve på motorikken og balansen som trengs for å lære seg å gå. Lær å gå-vognen er stabil og gir god støtte. Hjulene kan bremses og enkelt justeres, slik at vognen ikke ruller raskere enn det barnet klarer. Vognens justerbare håndtak gjør også at vognen kan brukes som lekevogn når barnet blir større. Ganske enkelt den perfekte leken i hjemmet!

Ikke bare leker av tre

Vi har naturligvis ikke bare treleker til de lekelystne barna. Vi har også et stort utvalg av dukker, lekebiler, lekedyr, lekeverktøy, puslespill og maling. Hos oss kan du også kjøpe morsomme spill til hele familien.

Sjekk ut vårt utvalg av innendørsleker

Relaterte artikler

Reflekser til hele familien

Reflekser til hele familien

Her finner du gode råd om reflekser, så du synes i mørket.