Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sykkelhjelm – se alle sykkelhjelmer her

Som du sikkert vet, er sykkelhjelmen en viktig del av å være trygg når du sykler, siden den beskytter hodet ditt mot skader. Vi elsker å sykle, og sykling er en veldig populær transportform og fritidsaktivitet, men dessverre oppstår det fortsatt mange alvorlige hodeskader. Derfor er det viktig at du bruker sykkelhjelm når du sykler, slik at du minimerer risikoen for hodeskader.

Hos Biltema finner du et stort utvalg av sykkelhjelmer til både barn og voksne, som oppfyller sikkerhetsstandardene og sikrer optimal beskyttelse. Vi har hjelmer i forskjellige størrelser, utforminger og priser, slik at det blir enkelt å finne en hjelm som passer dine behov.

Her hjelper vi deg med å velge riktig sykkelhjelm, og du får også tips til riktig bruk og vedlikehold. Vi vil også hjelpe deg ved å se nærmere på konkrete ting du bør tenke gjennom når du skal velge hjelm til barn og unge. Les videre for å finne ut hvordan du kan beskytte hodet til dine nærmeste når dere sykler.