Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Vi har tilbehøret til sykkelen din

Kjøpeguide for sykkeltilbehør – gjør sykkelen klar for eventyr!

Med riktig sykkeltilbehør og sykkelutstyr får sykkelen din nye bruksområder! Med sykkelbelysning blir det tryggere å sykle om natten, med en skjerm blir ikke regnet like irriterende, og med et par sykkelvesker kan du dra på lengre turer! Biltema har mer enn hundre typer tilbehør til sykkelen din. Her har vi valgt ut noen av de mest populære.

Sykkelhansker

Sykkelhanskenes utforming gir godt grep rundt styret, og de beskytter hendene hvis du faller. Biltema har blant annet sykkelhansker for MTB, pendling, barn, racing og vintersykling. De sistnevnte er fôret og vind- og vanntette, slik at de holder hendene varme og tørre når det blir kaldt ute. Mange av hanskene våre har trykkavlastende gelé og silikon i håndflaten, noe som gir godt grep og reduserer risikoen for skader på hendene!

Sykkeltilbehør til barn

På en solfylt helgedag kan det være koselig å ta med barnet på sykkeltur. Biltema har sykkelbarneseter hvis barnet skal sitte på med deg, men også støttehjul hvis barnet vil lære seg å sykle selv. Når barnet er på gangveien, er sikkerheten viktig. Derfor har vi blant annet refleksvester, ringeklokker og sykkelflagg. Med slikt utstyr kan du sørge for at barnet både høres og synes!

Tilbehør til mountainbike

Trenger du sykkeltilbehør til MTB-en din? Hos Biltema finner du alt fra MTB-hansker til tøffe MTB-sykkelhjelmer og vannflaskeholdere. Skal du sykle i terrenget når det er mørkt og trenger en sterk sykkellykt? Da anbefaler vi en kraftig sykkellykt på 2000 lumen. Vår sykkellykt 2000 lm, med hele 2000 lumen og bredt lysbilde, kan lyse opp selv de mørkeste skogsstiene. I tillegg kan du feste et GoPro-kamera på lykten ved hjelp av et kompatibelt feste, slik at du kan filme og dele dine nattlige eventyr.

Sykkelhjelmer

Vi har sykkelhjelmer for ulike stiler, krav og behov. Flere av modellene våre har også mips, som er et patentert system som kan beskytte deg mot alvorlig hjerneskade hvis du faller av sykkelen og slår hodet ditt. Hos oss finner du også skatehjelmer og vanlige sykkelhjelmer, i barne- eller voksenstørrelse. Vil du ha en kul hjelm som synes godt i mørket? Da kan du ta en titt på vår hjelm med LED-lykt foran og bak. Det hvite lyset på sidene og det røde lyset bak sørger for at du synes fra flere vinkler!

Sykkelreflekser

Reflekser synes godt hvis for eksempel lyktene fra en bil eller sykkel lyser mot dem når det er mørkt ute. Derfor kan reflekser på sykkelen være forskjellen mellom å bli påkjørt eller å klare seg helskinnet. Hos Biltema kan du derfor investere i reflekser både foran, bak og på sidene av sykkelen, slik at du alltid er synlig uansett hvor bilen kommer fra.

Vanlige spørsmål om sykkeltilbehør

Hvilket sykkeltilbehør bør man ha?

Det kommer an på hva du skal bruke sykkelen til. Men sykkelhjelm,sykkellykter, sykkellåser og reflekser øker sikkerheten, noe som er bra uavhengig av bruksområde.

Hvilket sykkeltilbehør finnes for barn?

Biltema har masse tilbehør til barn. Vi har for eksempel sykkelbarneseter til barn som vil sitte på, og støttehjul til barna som vil sykle selv.

Hvorfor trenger man sykkeltilbehør?

Tilbehør til sykkelen gir nye bruksområder. Du kan for eksempel utstyre sykkelen med et par sykkelvesker, slik at du kan dra på lengre turer.

Kan jeg gjennomføre service av sykkelen selv?

Absolutt! Du kan enkelt utføre flere serviceoppgaver selv, ved hjelp av riktige verktøy og veiledning. Se veiledningene og filmene våre her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.