Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Rørtang av god kvalitet

Rørtangen ble oppfunnet på slutten av 1800-tallet, og siden har den vært et populært verktøy som har en naturlig plass i enhver velutstyrt verktøykasse. Dens egenskaper og fleksibilitet har hjulpet mange og gjør rørtangen til et svært allsidig verktøy som kan brukes i flere sammenhenger.

Hvis du trenger en eller flere rørtenger til verktøysamlingen, finner du forskjellige modeller på denne siden og i butikken. Hos Biltema finner du et stort utvalg til gode priser, og du kan alltid spørre de ansatte og kundeservice hvis du lurer på noe.

Hvordan bruker jeg en rørtang?

En rørtang har to kjever med såkalte tenner. Kjevene kan justeres, slik at du får godt grep rundt gjenstander. En rørtang er perfekt når du skal feste håndtak på rør og staver – derav navnet. Men verktøyet kan også brukes til mange andre oppgaver.

Hvordan kan tangen holde fast runde gjenstander?

Rørtangen kan tilpasses, slik at den får godt grep rundt runde gjenstander. I tillegg er tennene viktige, siden de holder fast etter at kjevene er justert.
Rørtangen er ganske enkelt et verktøy du bør ha i verktøykassen din, siden den kan brukes til mange oppgaver.

Gode priser på alt fra Biltema

Trenger du en av rørtengene våre? Eller leter du etter noe helt annet? Ikke fortvil – Biltema hjelper deg gjerne.
Hos oss finner du varer i prisklasser som gjør at alle kan handle hos oss. Det gjelder alt fra rørtenger og spiker til trampoliner og sykler. Det har vi gjort for kundenes skyld.
Du kan alltid besøke en av de mange butikkene våre eller handle på nett – uten å være redd for at lommeboken må lide.

Kundeservice av ypperste kvalitet

Det er ikke bare kvalitetsprodukter til lave priser vi kan skryte av. Hver dag gjør også medarbeiderne våre en solid innsats med verdier som setter kunden i fokus.
De er imøtekommende, kunnskapsrike og bevisste på at hver kunde skal få en fantastisk opplevelse når de handler hos oss.
Kollegene våre møter deg med et smil om munnen, og de hjelper deg gjerne, slik at du forlater butikken med den perfekte løsningen for deg.

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om rørtengene våre eller om noen av de andre produktene våre? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi har valgt ut og lært opp de ansatte, slik at de kan svare på spørsmålene som dukker opp.
Derfor må du gjerne ta kontakt hvis du har spørsmål om sortimentet vårt. Kollegene våre svarer deg så raskt som mulig.
Du kan kontakte oss på:
• Telefon: 22 22 20 22
• E-post: kundeservice@biltema.no

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.