Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Spisstenger – finn den perfekte spisstangen her

En tang er et av de viktigste og vanligste verktøyene i verktøykassen. De er praktiske når man skal stramme til, bøye og skjære ting – og til mye mer. Tangens mange bruksområder har gjort den til et populært tilskudd til hjemmets verktøykasse, siden den kan brukes til at fra små reparasjoner til store byggeprosjekter.

Det finnes forskjellige typer tenger for forskjellige oppgaver. Hvis du arbeider med spiker, stifter, nagler eller lignende, kan det være praktisk med en spisstang.

Hvis du vil ha mer informasjon om spisstengene våre, kan du fortsette å lese på denne siden for å se utvalget vårt.

Hvilke spisstenger finner du hos oss?

Hos Biltema finner du forskjellige spisstenger med forskjellig design og funksjonalitet.
Vi har ekstra lange spisstenger som kan brukes på steder der du ikke kommer til med hånden.
I tillegg tilbyr vi spisstenger i korte og normale lengder, med håndtak av gummi. Det gir god komfort og et verktøy som det er komfortabelt å jobbe med.

Finn tangen din til en god pris hos oss

Hos Biltema har vi gjort vårt beste for at alle skal ha muligheten til å kjøpe verktøyene de trenger. Det har vi gjort ved å sørge for at alle priser i sortimentet vårt er blant de laveste på markedet, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
Et verktøy av god kvalitet skal ikke være et privilegium. Det mener iallfall vi. Vi mener at alle skal ha tilgang til verktøy av god kvalitet, slik at alle kundene våre kan reparere små ting hjemme – og ikke minst gjennomføre store og små gjør det selv-prosjekter.
Alt dette kan du gjøre med våre verktøy til lave priser.

Slitesterke verktøy

Selv om prisene våre er lave, påvirker ikke det kvaliteten på verktøyene våre. De er slitesterke, solide og ikke minst komfortable å jobbe med. Vi mener at god kvalitet ikke nødvendigvis trenger å være synonymt med høye priser. Derfor har vi fylt butikkene og lagrene våre med kvalitetsprodukter til priser det er vanskelig å si nei til.

Høres dette ut som noe for deg?
Da kan du allerede nå utforske nettstedet eller butikkene våre.

Kundeservice i verdensklasse

Vurderer du å besøke en av butikkene våre? Ikke nøl. De kunnskapsrike medarbeiderne våre rundt om i landet ønsker hver enkelt kunde velkommen og svarer på alt du måtte lure på.

Vi har satt sammen et team som verdsetter god kundeservice – med et smil om munnen. For oss er det viktig at du forlater butikken fornøyd og med riktig produkt i hånden.

Kollegene våre hjelper deg gjerne

I tillegg til å gi service i verdensklasse, er medarbeiderne også dyktige, og de hjelper deg hvis du lurer på hvilket produkt du trenger til prosjektet ditt.
Så hvis du lurer på noe, kan du alltid kontakte de ansatte.

Hvordan kan du kontakte oss?

Hvis du ikke vil stikke innom et varehus, kan du ringe oss på 22 22 20 22 eller sende en e-post til kundeservice@biltema.no.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne verktøyene du trenger!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.