Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Slipepapir for alle slipeoppgaver

Enten du er en profesjonell håndverker eller en mer gjør det selv-type, kan sandpapir være et praktisk supplement til verktøykassen.

Hos Biltema finner du alt innen slipeverktøy og tilbehør, inkludert slipepapir. Utvalget vårt består av alt fra den klassiske rullen med sandpapir til de smarte og funksjonelle slipeplatene, som du enkelt kobler til verktøyet ditt.

Ta en titt på siden vår og se hva vi kan tilby deg innen kategorien sandpapir.

Kjøp sandpapir til profesjonelle oppgaver eller gjør det selv-prosjekter

Biltema tilbyr slipepapir for alle – fra fagfolk til gjør det selv-entusiaster. Foretrekker du å slipe for hånd? Da har vi vanlige ruller med slipepapir for deg. Foretrekker du å bruke maskiner og verktøy når du sliper? Da tilbyr vi slipepapir for det også.

Våtslipepapir

Våtslipepapiret vårt er perfekt for håndsliping, med kloss, på maskin eller verktøy. Det er perfekt for å slipe metall, maling, tre, sparkel, lakk og til og med smykker. Våtslipepapiret vårt er spesielt velegnet for våtsliping, men det kan også enkelt brukes til tørrsliping.

Et smart tips: Bruk en sprayflaske når du våtsliper – da går det raskere.

Vanlig sandpapir

Du kan bruke sandpapiret vårt til å slipe rene, pussede og malte treoverflater for hånd. Det gir også god bearbeiding av harde treslag og maling.
Hos oss finner du også selvklebende sandpapir med spesialutviklet stearatbelegg. Belegget bidrar til å kjøle det slipende materialet, slik at den slipte overflaten ikke fylles igjen. Papiret gir svært fin overflate og finish.
Papiret vårt er impregnert med lateks med kort av aluminiumoksid, noe som gir lang levetid. Det er perfekt til sliping av alle typer lakkerte, malte og pussede overflater.

Slipepapir for multiverktøy

Hos Biltema finner du papir til verktøyene dine, slik at du slipper å slipe for hånd. Sortimentet vårt er i trekantet format med borrelås, og det er laget av aluminiumoksid. Bare fest papiret i slipemaskinen eller annet verktøy, og slip i vei.

Fiberrondeller

Du finner også rimelige fiberrondeller hos Biltema. De passer til bakre skiver til vinkelsliperen. Vi selger dem i pakker à fem stykker, slik at du kan bruke dem lenge.

Smergelduk

Smergelduken vår er en duk på rull, belagt med aluminiumoksid, som er perfekt for sliping av tre og metall. Du kan bruke den til alle typer slipeoppgaver med metall. Den er for eksempel ekstra velegnet til bilreparasjoner.
Smergelduken vår passer til flere typer verktøy, inkludert trykkluftdrevne slipemaskiner.

Slipende svamp

Har du noe som skal slipes, men som det er vanskelig å komme til? Da kan slipesvampen vår være løsningen.
Slipesvampen er fleksibel, og den former seg etter overflaten. Derfor er den velegnet for sliping på steder der det er vanskelig å komme til.
Den er også perfekt til våt- og tørrsliping av metall, tre og plast. Bruk den for eksempel på stol- og bordbein, der det er vanskelig å komme til. Den er utrolig enkel å bruke, og den kan vaskes, slik at du slipper å bruke tid på å rengjøre den.

Slipebånd

Våre slipebånd for slipemaskiner har slipekorn av aluminiumoksid, slik at du får god holdbarhet. Tapen er perfekt for sliping av mykere overflater, som tre og maling.
Hos oss finner du bånd i forskjellige størrelser, i både fin, medium og grov, slik at du finner den varianten du trenger.

Slipenylonark

Våre slipende nylonskiver kan brukes til forskjellige oppgaver. Du kan blant annet bruke dem til våt- og tørrsliping, på samme måte som mange av de andre produktene våre. Du kan bruke slipenylonarkene til å rengjøre, slipe og finslipe metall, tre og plast på profilerte og flate overflater.
De er også perfekte for å matte ned lakkerte overflater for å lage en fin finish.

Klebeduk

Etter sliping er det nesten obligatorisk å lakke. Men før du lakker, må du fjerne støv- og sliperester, ellers vil ikke lakken feste.
Klebeduken vår er perfekt til dette, og den fjerner både støv og smuss, slik at du kan begynne å lakke umiddelbart.

Lurer du på noe?

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte oss på telefon 22 22 20 22.
Du kan også skrive til kundeservice på kundeservice@biltema.no
Vi har serviceinnstilte ansatte som gjerne svarer på det du lurer på.
Vi har også varehus over hele landet, så stikk gjerne innom.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.