Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Stålbørster – et allsidig verktøy for arbeidsoppgavene dine

Stålbørster er et uvurderlig verktøy i garasjen eller verkstedet. Hvis du trenger en stålbørste av god kvalitet, har du kommet til riktig sted.

Hos Biltema finner du et stort utvalg av stålbørster. Vi har noe for både den rutinerte håndverkeren og for hobbyhåndverkeren.

Hva kan man bruke stålbørster til?

Skal du slipe, fjerne maling eller rengjøre eller desinfisere? Da er en stålbørste det perfekte verktøyet.
Du kan også bruke stålbørsten når du vil være sikker på at du rengjør trygt og effektivt. Hvilken type børste du trenger, avhenger av hvilken rengjøringsoppgave du skal løse.

Hos Biltema finner du forskjellige varianter av stålbørster for forskjellige oppgaver, slik at alle finner det de trenger.

Få et komplett stålbørstesett til oppgaven

Med et komplett stålbørstesett fra Biltema kan du løse forskjellige oppgaver.
Du kan for eksempel kjøpe et sett med fem deler som består av en trestålbørste, to aksialbørster med en diameter på 55 mm og to aksialbørster med en diameter på 100 mm, som brukes med vinkelsliper. Da er du på god vei med de fleste oppgaver som krever effektiv sliping, rengjøring eller rensing.

Grovrengjører – for grovarbeidet

Skal du fjerne lakk og rust, eller skal du rengjøre sveisefuger og andre ting? Da kan du gjøre jobben raskt og enkelt med vår grovrengjører for vinkelsliper.
Grovrengjøreren rengjør effektivt, for eksempel ved forberedelser for sveising. For et godt og varig resultat er det viktig at overflaten er grundig rengjort.

Stålbørster til drill

Her finner du et stort utvalg av børster til drill.
Hvis du skal ta fatt på en krevende rengjøringsjobb, bør du bruke stålbørster. De monteres enkelt på drillen, slik at du raskt kan begynne å rengjøre og slipe.

God kvalitet gir godt resultat

Hos Biltema er kvalitet og produktsikkerhet alltid i fokus. Derfor garanterer vi at alle produktene våre er av god kvalitet, slik at du kan utføre arbeidet på en god måte.

Vi tar produktsikkerheten på alvor, og du kan alltid være trygg på at verktøyet du kjøper hos oss, har vært gjennom strenge sikkerhetskontroller. Det er helt nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre mål om kvalitet og sikkerhet.

Produkter til priser som alle har råd til

Kvalitet trenger ikke å være synonymt med høye priser. Selv om vi tilbyr verktøy av god kvalitet, trenger du ikke å betale en formue for dem.
Vi har økt kvaliteten, men holder prisene nede. Hos Biltema skal alle ha råd til å kjøpe kvalitetsverktøy som forbedrer snekkeropplevelsen, enten det er i et profesjonelt eller privat miljø.

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om produktene våre, eller trenger du mer informasjon om sikkerhets- og kvalitetskontrollen vår? Uansett hva du lurer på, hjelper vi deg gjerne.

Medarbeiderne våre har god kunnskap om produktene våre, og de hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt.

Du kan besøke et av varehusene våre hvis du trenger fysisk hjelp. Hvis du ikke bor i nærheten av et varehus, hjelper kundeservice deg gjerne.

Kontakt oss gjerne på telefon 22 22 20 22 eller send en e-post til kundeservice@biltema.no hvis du trenger råd. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.