Trening og restitusjon

Trening og restitusjon

Yosemite by Biltema tilbyr et bredt spekter av produkter for deg som vil trene hjemme. Du som har behov for rehabiliteringstrening, finner utstyr og hjelpemidler hos Yosemite som kan hjelpe deg å trene ved oppstått skade, og få utført øvelser du har fått i samråd med fysioterapeuten din. Utforsk vårt sortiment for å oppdage produkter som kan hjelpe deg mest mulig!

Balansetrening og restitusjon

Å trene balanse og koordinasjon er viktig, blant annet for å forhindre skader og for å forbedre holdningen. Skal du trene balanse, så kan du for eksempel bruke en balanseplate eller en treningsball. Hvis du ønsker å få bedre koordinasjon kan det være smart å bruke et hoppetau eller trinntavle. Utfør øvelsene du har fått av fysioterapeuten din med Yosemite-produkter. Hos oss vil du finne alt du trenger for å trene balanse og koordinasjon. 

Motstandstrening

Motstandstrening er en skånsom og effektiv måte å trene styrke på mens du rehabiliteres. Yosemite har et bredt spekter av utstyr for motstandstrening. For eksempel treningsbånd, pilatesbånd, ankel- og håndleddsvekter, og greptrenere er produkter som kan hjelpe deg å trene opp styrken din – Med din fysioterapeutens instruksjoner selvfølgelig.

Tøying, massasje og behandling

I forbindelse med treningen kan det være fordelaktig og behagelig med tøying, massasje og andre kroppsbehandlinger. Tøying øker mobiliteten din, og forhindrer stivhet. Massasje øker blodsirkulasjonen og mykner dermed opp muskler og ledd. Yosemite tilbyr opptil flere produkter som kan hjelpe deg med å myke opp kroppen din, for eksempel yogamatte, massasje-apparat, skumruller og sportsbånd. Unn deg litt tid til å ta vare på musklene som igjen som hjelper kroppen din til å forbedre bevegelsesevnen. Bruk produktene i samråd med fysioterapeuten din.