Behagelig trening med Yosemite

Behagelig trening med Yosemite

Når du skal trene, er det viktig at du føler deg komfortabel i klærne som skal brukes under økten. Dette kan gi deg bedre resultater, ved at du bruker klær som gir deg den bevegeligheten du trenger, og som også holder deg varm under hele økten.

Trene året rundt

Yosemite har et bredt utvalg av treningsklær for alle årstider, både for kvinner og menn. Yosemite har også sengetøy, t-skjorter, langermede gensere, tights, luer og votter. – Alt for å holde deg aktiv hele året.  

Funksjonsmateriale

Yosemites treningsklær er laget av et funksjonsmaterial som puster og gir god komfort under treningen. Materialet transporter ut fukten som oppstår når du svetter. Plagget holder seg tørt på en helt annen måte og forhindrer at du fryser om du trener ute når det er kaldt. Dessuten hjelper materialet kroppsvarmen å holde seg, hvilket også gjør at du fryser mindre. Materialet er lett og strech-aktig som gjør du lett kan bevege på deg. 

Unngå skrubbsår og ubehag

Plaggene er sydde med flate sømmer som skjermer bedre mot skrubbsår eller annet ubehag. 

Unngå bomull

Bombull er et fint materiale som ofte finnes i klær, men i trengingsklær er det ikke å foretrekke. Bomull blir raskt vått når du svetter fordi materialet ikke puster. Det tar også lang tid å tørke, og hvis du trener når det er kaldt risikerer du å bli syk.