5 stilige adventskalendere du kan lage selv

5 stilige adventskalendere du kan lage selv

Førjulstiden er tiden for juleforberedelser og hygge. En av disse hyggelig forberedelsene er kalenderlaging. Likevel er det fort gjort å bli overveldet når man må finne og lage hele 24 pakker natt til første desember!

Det lureste er å gjøre det enkelt, og det trenger heller ikke å bli dyrt. Biltema har 17.500 produkter og noe til både store og små, uansett om dine nære og kjære foretrekker verktøy eller treningstøy. 

Det første vi må gjøre er å finne frem alt vi trenger. Her snakker vi gavepapir, hyssing, saks og det vi trenger for å pakke inn gavene. Det viktigste er at man legger litt arbeid og kjærlighet i kalenderen. Nederst i saken har vi samlet en rekke aktuelle produkter som kan være gode kalendergaver. 

Barnekalenderen

Det skal ikke mye til for å lage en stilig barnekalender som får opp julesetemningen. Her kan du velge og kombinere produkter som du tror barna kommer til å like. Den kan for eksempel være plastdyr, Furries eller lekebiler til en rimelig penge. 

Den gode nyheten er at du får mye for pengene samtidig som barna blir glade og kan leke og kose seg i timevis.

Vårt utvalg av leker

Verktøykalenderen

Biltema er et eldorado for dem som liker verktøy eller gadgets. Verktøykalenderen kan enkelt lages ved å kjøpe et verktøysett eller så kan man selv plukke ut løse deler. Det kan også være mindre tilbehør til maskiner og verktøy, det kan være pipe- og bitssett med 18 deler til litt over femtilappen. Det avhenger av at du har en idè om hva mottakeren faktisk trenger eller ønsker seg.

Her finner du alle våre verktøy

Bilpleiekalenderen

Bilpleiekalenderen er også i klassisk Biltema-stil. Her kan du fylle pakkene med alt fra felgbørste til lærpleiesett. Rattrekk og luftfrisker er gaver som passer godt til bilentusiasten. Bla igjennom sortimentet og se om du finner produkter du mener er naturlige å inkludere i bilpleiekalenderen. 

Sjekk ut vårt store utvalg innen bilpleie

Treningskalenderen

Selv om julen ofte er knyttet til god mat og drikke, så har vi flere produkter som er aktuelle i den "aktive" kalenderen. Da tenker på alt fra ankelsokker, refleks, treningstruser til fiskebriller og spinnersett.  

Refleks er viktig når dagene blir kortere. Samtidig er det noe man aldri tenker på å kjøpe når man først er i butikken. Treningstruser er verdt å teste, kanskje man oppdager en helt ny treningsverden med disse? Her er det bare å teste og prøve å lage spennende kombinasjoner. 

Finn andre julegaver i vårt utvalg av treningsutstyr

Familie- og hundekalenderen

Det er hyggelig å lage noe sammen. Med familiekalenderen får alle noen personlige pakker hver i tillegg til fellesgaver og ting man kan gjøre sammen. En av pakkene kan være utendørsbelysning, da kan hele familien gå ut og pynte med lys sammen slik at man samtidig får gjort noen familieaktiviteter. 

Her kan man til og med velge å inkludere de firbeinte vennene og ha med hundegodis eller f.eks. blinkende refleks.  En pakke med tyggepinner er jo det enkleste. Fordeler man pinnene så vil man ha en pinne til hver dag. Det er uansett verdt å ta en titt på sortimentet til kjældyr og se om man kan kombinere noen smågaver her også. 

Kalendergavene kan puttes i en flettet kurv, som kan stå på kjøkkenbordet og inspirere til en liten kalendersamling hver dag. Man kan også henge opp kalenderpakkene på en interiørstige. Pynter man med en LED-lysslynge, så blir det ekstra hyggelig. 

65794

Relaterte artikler

Klar, ferdig pakkekalender

Klar, ferdig pakkekalender

Vi gir deg noen tips og råd på hvordan du selv kan lage en pakkekalender til noen i familien.

Julegavene til den som er handy

Julegavene til den som er handy

Pass på å gi en julegave som gjør den som er praktisk anlagt fornøyd. Hos oss finner du alt innen verktøy.

5 steg til en flott julebelysning

5 steg til en flott julebelysning

Dekorér hagen med utendørsbelysning - det lager garantert julestemning!