9 ting du bør ønske deg til jul

9 ting du bør ønske deg til jul

Lei av gaver du egentlig ikke trenger? Ting som kommer til å bli liggende i en skuff eller et skap i noen år – til det er tid for storopprydding og de blir kastet i søpla? Da er du ikke alene! Og det er hverken særlig hyggelig eller særlig miljøvennlig. Derfor er det naturligvis mye smartere å lage en liten ønskeliste over ting du faktisk VIL ha.

Er du heldig, får du opptil flere av disse, i stedet for noe du hverken trenger eller har lyst på. Her er 9 gode forslag til deg, i flere forskjellige prisklasser:

1. Batterilader med booster

En batterilader er ikke bare kjekt å ha: Det kan også redde deg ut av veldig kjedelige situasjoner i vinter. Med boosteren får du også start med én gang om batteriet er flatt. Og du kan bli den store helten blant naboer som tidlig på morgenen oppdager at de trenger starthjelp. Den koster litt, men dette er fort dingsen som får æresplassen i garasjen din i vinter.

65978

Vårt utvalg av batteriladere

2. Høvelbenk

Aprops garasjen: Har du en masse ting liggende og slenge som egentlig skulle vært fikset? Eller har du noen små byggeprosjekter som venter på at du skal få inspirasjon (som aldri kommer)? Da trenger du å skaffe deg noe som gjør jobben mye enklere – nemlig en høvelbenk.

Den gjør rett og slett veldig mange jobber enklere. Du får god arbeidsstilling og du har riktig underlag til mange oppgaver. Perfekt til alt fra bygging, mekking og til smøring av ski.

65969

Vårt store utvalg av arbeidsbord

3. Drill og skrutrekker

Er det lenge siden du kjøpte ny drill? Da er det kanskje på tide å fornye dette viktige verktøyet. De siste årene har det kommet en rekke modeller med innebygget arbeidslampe og batterindikator. Kjempesmart! Dette gjør det enklere å jobbe, i tillegg slipper du å leve i uvisshet om når batteriet skal gå tomt. Det er heller ikke dumt å kjøpe et ekstra batteri. Da slipper du kjedelige ladepauser underveis!

65970

Finn verktøyet ditt blant våre elverktøy

4. Bluetooth-høyttaler

Disse høyttalerne gjør at du kan ta med musikken overalt, enten det er på tur eller i garasjen. Med en bluetooth-høyttaler streamer du enkelt fra telefonen, uansett hvor du er. Disse får du i en rekke størrelser og prisklasser. Noen har LED-lys og noen er faktisk vanntette. Smart både i dusjen og hvis du jobber ute i regnet.

65943

Se vårt utvalg av trådløse høytalere her

5. Arbeidsklær

Er du blant dem som aldri ønsker seg klær til jul? Da skal du overraske venner og familie i år! For skikkelige arbeidsklær er noe du vil ha stor glede av. Her finnes det en rekke forskjellige modeller, tilpasset hva du skal bruke dem til. Å være godt – og solid – kledd, gjør jobbingen enklere, enten det er ute eller inne. Husk også beskyttelse hvis du skal gjøre spesielt krevende jobber. Alt fra knebeskyttere, til munnbind og hørselvern. Kjekt å ha liggende, plutselig trenger du det.

65983

Vårt utvalg i praktisk arbeidstøy

6. Stormkjøkken

Vinter betyr tur-tid for veldig mange av oss. Du gjør turen veldig mye hyggeligere hvis du har med et stormkjøkken og kan lage varm mat og drikke underveis. Det trenger ikke ta veldig mye plass, eller veie veldig mye. Og da har du med deg et lite kjøkken på tur!

Dette er også smart å ha i garasjen, for å kunne lage deg en kjapp kaffekopp eller kanskje litt rett-i-koppen underveis. Eller ha i bakhånd, hvis strømmen skulle gå hjemme.

65945

Se våre stormkjøkken her

7. Tipi til hund og katt

Vi må naturligvis ikke glemme menneskets beste venn! Hunden bør ha en egen liggeplass hvor den får lov til å hvile. Dette bør være på et rolig og skjermet sted, som samtidig ikke er isolert fra resten av familien.

65942

Alt til din hund

8. Massasjepute

Vinteren kan være kald og da kan det være godt med en deilig og varm massasje. En massasjepute for nakke og rygg gjør at du får en dyptvirkende og velgjørende massasje. Kan kobles i strømadapteren eller sigarettenneren og kan også brukes på flere måter for å massere beina. 

65944

Her finner du vårt utvalg innen massasje

9. Treningsklær

Mange ønsker å få en pangstart på det nye året med å virkelig komme i form. Da er det greit å ha treningsklær av høy kvalitet som ikke koster altfor mye. En serie treningsklær og utstyr av høy kvalitet til fornuftige priser, slik at du enkelt og billig kan holde deg i form.

Treningsklærne produseres i pustende og fukttransporterende materialer, slik at du alltid har optimale forhold når du løper eller trener på andre måter! 

65946

Vårt store utvalg innen treningsutstyr

Relaterte artikler

Glade bil-jul

Glade bil-jul

Har du dilla på bil? Da er julen en fin tid for å "belønne" seg selv eller noen du er glad i!

5 steg til en flott julebelysning

5 steg til en flott julebelysning

Dekorér hagen med utendørsbelysning - det lager garantert julestemning!

Julegavene til den som er handy

Julegavene til den som er handy

Pass på å gi en julegave som gjør den som er praktisk anlagt fornøyd. Hos oss finner du alt innen verktøy.