Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Barnebasseng

Kjøpsguide for barnebasseng – avkjølende bad for de minste

Det er få ting som er like gøy som å leke og plaske i avkjølende vann på en varm sommerdag. Hvis du ikke har tilgang til en innsjø eller bukt, kan et av de mange oppblåsbare barnebassengene våre gjøre susen. Siden utvalget er stort, kan det være vanskelig å orientere seg, men ta det med ro. Her hjelper vi deg med å finne et barnebasseng som passer for deg og barnet ditt.

Velg et barnebasseng av riktig størrelse og med riktig dybde.

Det er først og fremst to hovedfaktorer som det kan være lurt å tenke gjennom når du velger et basseng til barnet – størrelse og dybde.

  • Størrelse – hvor stort barnebasseng du bør kjøpe, avhenger av barnets alder, hvor mange barn som skal være i det samtidig, og hvor mye plass du har til bassenget. Biltemas barnebasseng kan med fordel plasseres både i hagen, på terrassen og på gårdsplassen.
  • Dybde – hvor dypt barnebassenget skal være avhenger av barnets alder. For små barn holder det med en vanndybde på 10–20 centimeter, mens større barn kan bade i basseng der vannet når dem opp til knærne eller livet.

Biltemas barnebasseng

Hos oss finner du oppblåsbare barnebasseng i forskjellige størrelser, farger og former, som alle er myke og enkle å oppbevare og flytte. Babybassengene våre passer til de minste barna i alderen 0–1 år. Våre litt større barnebasseng passer for barn fra 2 år, siden de ofte trenger litt mer plass å leke og plaske på. Husk å holde øye med barnet når det er i eller i nærheten av barnebassenget!

Du kan forresten bruke barnebassenget om vinteren også

Når sommeren er over og det ikke lenger er badevær, kan du flytte barnebassenget inn på baderommet og la barnet plaske der. Du kan også plassere det på barnerommet og bytte ut vannet med en sekk med lekeballer. Da får barnet sitt eget ballbasseng å leke i.

Vanlige spørsmål om barnebasseng

Hvor stort barnebasseng trenger man?

Det avhenger av barnets alder, hvor mange barn som skal ha plass, samt hvor god plass du har til bassenget.

Hvor ofte må man bytte vannet i et barnebasseng?

Hvis du ikke bruker bassengpleieprodukter som rengjør vannet, bør du bytte det hver dag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.