Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Bassengtilbehør

Kjøpsguide for bassengtilbehør – praktisk tilbehør til bassenget

Vedlikeholdet av bassenget kan redusere gleden. Av og til føles det som en heltidsjobb å holde bassengvannet rent og fint. Derfor er det viktig at du bruker riktig bassengtilbehør for å gjøre det enklere. Her får du tips til praktisk tilbehør til bassenget som gjør det litt enklere å eie et basseng!

Slik velger du riktig bassengtilbehør til bassenget ditt

Har du et basseng, eller har du bestemt deg for å kjøpe det? Da trenger du også tilbehør for å gjøre det enklere å eie et basseng. Utvalget er stort, og derfor kan det være vanskelig å velge riktig bassengtilbehør. Med denne informasjonen om de forskjellige produktene håper vi å gjøre det enklere å velge.

Det finnes mye praktisk tilbehør til bassenget. Bassengvarmer, sandfilterpumpe og bassengstige er noen eksempler. Men Biltema tilbyr også mye annet bassengtilbehør. Bassengtrekk og bassengtermometer er noen av dem. I denne kategorien finner du alt som brukes i bassenget, både stort og smått.

  • Enkelte tilbehør gjør det enklere å ta vare på bassenget og holde det i god stand. Adaptersett, termometre og reparasjonssett er eksempler på det. Det inkluderer også produkter som sirkulerer vannet i bassenget og holder smuss og rust borte.

  • Annet bassengtilbehør øker sikkerheten rundt bassenget, for eksempel ved å dekke det til når det ikke er i bruk. Et bassengtrekk er et godt eksempel på slikt tilbehør. Et annet eksempel er en stige til bassenget. Som ansvarsfull bassengeier må du nemlig sørge for at bassenget er trygt å bruke. Det bør også være trygt å være i nærheten av det. Bassengområdet skal nemlig være trygt og morsomt for alle.

  • Andre produkter gjør det morsommere eller mer behagelig å være i bassenget. En flytende drikkeholder er et godt eksempel på det. Et annet eksempel er en solcelledrevet flytende lampe.

Hvilket tilbehør du bør kjøpe til bassenget, avhenger av hvordan du vil bruke det. Med riktig bassengtilbehør får du mye større glede av bassenget ditt.

Vanlige spørsmål om bassengtilbehør

Hvilket bassengtilbehør finnes?

Bassengtilbehør er tilbehør som gjør det enklere å bruke bassenget.

Hvilket bassengtilbehør trenger mav

Du kan for eksempel kjøpe bassengtrekk, en bassengstige eller et bassengtermometer.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.