Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Turklær herre

Praktiske turklær for lange dager ute i naturen

Kjøpsguide for turklær for menn – hold deg varm og tørr hele dagen

Her finner du våre rimelige vind- og vanntette turklær for menn. Hold deg tørr og varm når du er ute på eventyr i naturen, enten du skal på tur eller fiske. Med våre funksjonelle turklær for menn kan du bevege deg fritt i naturen uten å være redd for å fryse eller bli våt. Blant våre turklær for menn finner du blant annet turbukser og turjakker.

Komfortable turklær

Klærne og deres passform er skapt for at du skal kunne bevege deg bekymringsfritt ute i naturen. De holder deg varm når det er kaldt, og tørr når det regner. Du bør alltid prøve klærne dine før du gir deg i kast med naturen, slik at du er sikker på at du har riktig størrelse og kan bevege deg fritt.

Når bør du bruke turklær?

Turklærne kan du bruke når du skal ut på tur i skogen, fiske eller på jakt. Altså til enhver anledning når du skal på eventyr i naturen. Naturligvis bør aktiviteten din bestemme hvilken type turklær du tar på deg. Tenk også på vær og vind når du kler på deg. Kle deg med lag på lag, slik at du kan ta av deg plagg hvis du blir for varm, eller kle på deg mer hvis du begynner å fryse.

Utforsk vårt Yosemite-tursortiment

Vanlige spørsmål om turklær

Hvilke turklær finnes for menn?

Du finner funksjonelle turjakker og turbukser. Du finner også undertøy, sko, luer og fleecejakker.

Hvilke størrelser finnes det for turklær for menn?

Størrelsene er mellom S og XXL.

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper turklær for menn?

Ta alltid utgangspunkt i hva du skal gjøre i naturen, og hvilket vær og klima du kommer til å befinne deg i. Klærne du har på deg, må kunne holde deg varm, tørr og avkjølt ved behov.

Hvordan skal jeg vaske turklærne mine?

Funksjonsmateriale skal vaskes skånsomt, gjerne med en vaskepose eller på vrangen. De bør ikke vaskes mer enn nødvendig, og du må alltid følge vaskerådene som er angitt i plagget. Turjakkene våre må ikke vaskes med skyllemiddel. Det tetter membranen, slik at materialet ikke lenger puster.

Hva innebærer lag på lag-metoden?

Det betyr at du kler deg med flere forskjellige lag. Vanligvis begynner du med varmende undertøy for deretter å ta på deg en varm genser og bukse eller en fleecejakke over. Deretter, avhengig av vær og temperatur, tar du på deg skallklærne. Lag på lag-metoden er effektiv, siden det er enkelt å ta på seg flere klær når man fryser, eller kle av seg når man blir varm.

Hva er forskjellen på en skalljakke og en regnjakke?

Skalljakken er vanntett, akkurat som regnjakken. Men skalljakkens materiale har bedre pusteevne enn regnjakken, slik at den blir mer komfortabel i enkelte typer vær.