Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Gi kjæledyret ditt den beste kattematen

Når katten kjælent kryper opp på eierens fang og maler tilfreds mens den kløs bak øret, er det selve symbolet på kos. Hvis du har en myk pelskledd venn, vil du utvilsomt bare legge den beste kattematen i skålen når det er tid for mat. På den måten sikrer du at kjæledyret får alle de vitaminene og mineralene det trenger.

Derfor tilbyr vi bare det beste katteforet på markedet. Blant de mange merkene i hyllene våre finner du det du trenger, enten du trenger for til et sterilisert kjæledyr eller foretrekker et allergivennlig valg.

Velg den riktige kattematen

Det er stor forskjell på hvilke behov de mange kattene må få dekket. Er kjæledyret drektig, har det allergier, eller er det sterilisert? Det er flere ting du må være oppmerksom på når du skal kjøpe kattemat. Har dyrevennen din spesielle behov, må du oppfylle dem når du serverer middagen.

Kattene er kjent for å være dyrenes diva, og som den heldige eieren har du sikkert funnet ut at de ofte tar sine egne valg. Mange eiere har utfordringer med kresne katter, men heldigvis har vi mange alternativer i hyllene, slik at du alltid finner det foret divaen din liker.

Hos oss finner du naturligvis også spesialfor til den kastrerte katten, og til den diende eller drektige kattemoren. Har du en liten kattunge hjemme? Det nye familiemedlemmet trenger spesialbehandling, og hos oss finner du naturligvis det beste foret for kattunger, slik at magen blir mett og fornøyd.

Tilby både våtfor og tørrfor

Foretrekker katten din våtfor eller tørrfor? Det er stor forskjell på de to typene, og det er også stor forskjell på hva hver enkelt katt foretrekker å få servert. Hvis du i lengre tid har hatt utfordringer med at kjæledyret ditt ikke vil spise maten du legger i skålen, kan du med fordel prøve å bytte fra vått til tørt.

Du kan også blande de to variantene. Mange katter liker denne kombinasjonen, selv om de helt klart får fullt utbytte av den ene eller den andre typen også.

Vil du skjemme bort din pelskledde venn i helgen? Du kan overraske katten din ved å legge spennende for i skålen et par ganger i uken. Det lokker den kresne og småspiste katten frem, siden den vet at det venter en spennende overraskelse av og til.

Kattefor til kjæledyret med allergi

Atsjo! Du er neppe allergisk selv når du har en katt som løper rundt hjemme. Likevel er allergi et tema du må takle, for katten din kan få utfordringer med rennende nese og røde øyne.

Hos oss finner du naturligvis kattefor til dyr med allergi, slik at de sarte sjelene kan få dekket næringsbehovet sitt på en god måte. Når du velger for som demper de allergiske reaksjonene, kan du redusere kattens symptomer betraktelig.

Hvis det ikke oppstår en forbedring når du har byttet for, anbefaler vi at du kontakter dyrlegen.

Få en flott og myk pels

Når en katt trives, er pelsen blank og myk. Derfor må du alltid følge med på om den forandrer seg. Det kan nemlig avsløre om kjæledyret får de vitaminene og mineralene det trenger.

Hvis du opplever pelsproblemer eller tørr og sår hud hos katten, kan det skyldes at den ikke får i seg nok omega 3 og 6. Hos oss finner du for med fisk, som har et naturlig høyt innhold av de viktige oljene. Når du serverer denne typen kattefor, kan du være trygg på at pelsen forblir sunn og flott.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.