Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Fotball – verdens mest populære sport

Det er en grunn til at det er verdens mest populære sport. Fotball har blitt spilt i generasjoner og engasjerer mennesker over hele verden. Med fotballer og fotballmål fra sortimentet vårt kan du ta del i fotballhysteriet i din egen hage!
Du kan trene på skudd, pasninger, driblinger eller kanskje feiring av mål? Hele familien kan spille fotball. Det spiller ingen rolle på hvilket nivå pasningsspillet er, vi lover mye latter og god hverdagsmosjon.

Fotballer

Hos oss finner du godt balanserte og slitesterke fotballer som passer til trening, kamper eller lek i hagen. Fotballene våre finnes i forskjellige størrelser og farger, og de passer til både store og små fotballspillere. Med en fotball hjemme kan du trene på triks og skudd eller utfordre resten av familien eller vennene til en fartsfylt fotballkamp.

Skal du trene på teknikken?

Ta en titt på vår minifotball med snor! Med den kan du effektivt trene på teknikken uten at ballen flyr i vei.

Plastfotballer

Er du nybegynner eller for liten til å spille med en hard fotball? Da kan du kjøpe noen av plastfotballene våre. De passer perfekt til lek eller kamper i hagen, på stranden eller i parken.  Det er en perfekt fotball til å begynne å trene opp ballkontrollen og fotballsparkene med.

Fotballmål

For å kunne trene på skudd eller spille fotballkamp trenger du et skikkelig fotballmål. Hos oss finner du fotballmål i forskjellige størrelser. Du kan blant annet kjøpe et større fotballmål som festes i bakken, men du finner også mindre fotballmål som enkelt monteres eller felles sammen, slik at du kan ta dem med til stranden eller parken. Alle målene har slitesterke og værbestandige nett, og det bærbare fotballmålet leveres med veske og kroker, slik at det kan festes i bakken.

3-i-1 fotballmål

Har du ingen å spille fotball med? Eller vil du trene på presisjonen? Da bør du ta en titt på vårt 3-i-1-mål som leveres med presisjonsduk og rebounderduk. Med presisjonsduken trener du opp presisjonen og skuddsikkerheten, og med rebounderen kan du trene på både skudd og pasninger, siden ballen alltid kommer tilbake til deg. Ganske enkelt en perfekt fotballkompis!

Ballpumpe

Husk å kjøpe en ballpumpe også. For det finnes ikke noe verre enn å finne ut at fotballen er tom for luft.

Alle fotballene våre kjøpes eller leveres uten luft.

Vanlige spørsmål om fotball

Hvor lenge varer en fotballkamp?

Fotballkamper spilles med to omganger på 45 minutter.

Hvor mange ganger kan man bytte i fotball?

Hvert lag kan bytte maksimalt fem spillere per kamp.

Hvor lange er ekstraomgangene i fotball?

Fotballkamper spilles med to ekstraomganger på 15 minutter. Hvis det fortsatt er uavgjort, blir det straffekonk.

Hvor stor er en fotballbane?

En vanlig fotballbane er 105 x 65 meter.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.