Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Fotballer

Kjøpeguide fotballer – slik velger du en fotball som passer for deg

For å kunne spille fotball må du naturligvis ha en fotball, men det kan være vanskelig å vite hvilken fotball som passer best. Tross alt finnes de i alle mulige størrelser, farger og materialer. Her hjelper vi deg å velge riktig fotball.

Velg en fotball med riktig størrelse

Hvor stor fotball du bør velge, avhenger av hvor gammel personen som skal bruke fotballen er.

  • Størrelse 5 – fra 12 år
  • Størrelse 4 – for barn mellom 8 og 12 år
  • Størrelse 3 – for mindre barn opp til 7 år

Fotballens vekt er også viktig. Velg en så lett ball som mulig. Da blir det enklere å skyte med den. Hvis du skal kjøpe en fotball til et svært lite barn, er en lett fotball av plast et godt valg.

Velg en fotball av et slitesterkt materiale

Fotballer må tåle mange spark og slag. Derfor er Biltemas fotballer laget av syntetisk materiale, slik at de blir både slitesterke og enklere å kontrollere.

 

Vanlige spørsmål om fotballer

Hvor stor fotball bør jeg velge?

Hvor stor fotball du bør kjøpe, avhenger av hvor gammel du er og hvor tung ball du vil ha. Ta en titt på tabellen over for å lese mer om hvilken størrelse som passer best for deg.

Hva er fotballer laget av?

En fotball består vanligvis av tre lag – et ytterlag av PVC eller PU, et beskyttende mellomlag av for eksempel skumgummi, og en innvendig blære av for eksempel lateks eller butyl.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.