Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Innpakning

Gi bort julegaver med det lille ekstra i år. En fint innpakket julegave er alltid populært, selv om entusiasmen og nysgjerrigheten ofte tar overhånd, og pakken ofte åpnes så rast som mulig. En julegave med julepapir og bånd er også fin pynt under treet frem mot julaften. 

Gavepapir til hobbyprosjekter 

Gavepapiret kan brukes til mer enn å pakke inn julegaver. Du kan også bruke julepapir og bånd til å lage egne adventsstjerner eller julepynt, for eksempel små nisser til vinduene eller egne papirstjerner til juletreet.  

Send julegavene i posten

Av og til har man ikke mulighet til å feire julaften sammen med sine nære og kjære, og derfor må man sende julegaver rundt i verden. Da er det viktig at de er pakket godt inn, slik at de ikke blir ødelagte på veien. Så husk å snurre noen lag med bobleplast rundt pakken før du pakker den inn. 

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til innpakningen 

Vi gir deg tipsene til hvordan du lager din egen julekalender med små pakker som åpnes helt fram til julaften. 

Innpakning og julekalender med Biltema

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.