Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Jul på kjøkkenet

Julekaker, safranboller, deilig julekonfekt og glasurdekte pepperkakehus – baking hører julen til og er en stor familiefavoritt. Samles på kjøkkenet til en koselig stund sammen, og nyt deilig julebakst og søtt julegodteri. 

Vi har utstyret som gjør bakingen til en dans på roser. For det skal ikke være vanskelig å bake!

Kjøkkenutstyr for vellykket julebakst

Baking kan virke som en vitenskap, siden man må være veldig nøyaktig når man måler opp ingrediensene, og følge oppskriften til punkt og prikke. Julebaksten er intet unntak. Da må du også måle opp ingrediensene helt nøyaktig. 

På denne siden har vi samlet kjøkkenutstyret som kommer til nytte når du skal bake til jul. Her finner du boller, målebeger, kjevler og mye annet kjøkkenutstyr som gjør julebaksten enklere. 

Finner du ikke kjøkkenutstyret du leter etter?
Ta en titt på hele sortimentet av kjøkkenutstyr

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til jul på kjøkkenet

Det er så mye godt man kan bake og lage i julen. Ta en titt på baketipsene våre, og la marsipanen rulle og mandlene brennes. Nå er det jul på kjøkkenet!

Jul på kjøkkenet med Biltema

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.