Hageprosjekter for hjemmefikseren

Når temperaturen stiger og våren kommer, lengter mange av oss etter å være ute i hagen. Uavhengig av størrelsen på hagen din, er det mange morsomme og grønne prosjekter å ta fatt på. Så samle dine kreative ideer og gjør hagedrømmene dine til virkelighet med oss​!

Dyrk og plant

Grønne knopper og blomster som begynner å spire frem gjennom jorden er noen av de fantastiske tegnene på at våren har kommet, og hva er vel bedre enn å begynne å plante i hagen selv? Kanskje er det hjemmedyrkede tomater du skal ha i salaten i sommer?

I artikkelen nedenfor kan du ta del i våre beste tips for vellykket tomatdyrking.

Dyrk dine egne tomater

Dyrkingskasser

Har du ikke plass til en stor dyrkingshage? Da kan for eksempel en smart dyrkekasse være løsningen - da kan du også dyrke på terrassen eller balkongen.

Vi deler hvordan du kan dyrke i dyrkekassen din i artikkelen nedenfor.

Dyrkingskassen – et hageland i miniatyr

Kompost

I tillegg vil vi gjerne tipse deg om vår guide for hvordan du enkelt kan starte din egen kompost i hagen, for det høres sikkert fristende ut å bli selvforsynt med jorda og næringsstoffene som dine avlinger trenger? Og da gjør du også en god gjerning for miljøet!

Slik lager du din egen kompost

Planting og trivsel i drivhus

Invester i et koselig drivhus som hele familien kan dyrke i. Dyrk frem grønnsaker, frukter og urter og kjenn gleden over å se egne avlinger vokse frem.

Her deler vi en enkel guide til hvordan du monterer drivhuset vårt, men også en guide til hvordan du kan dekorere, og skape den WOW-følelsen, i drivhuset ditt.

Slik monterer du drivhuset ditt
Slik skaper du WOW-følelsen i drivhuset ditt

Skap sosiale arenaer med terrassegulv

Å skape møteplasser i hagen for dine nære og kjære er aldri en dårlig investering. Kanskje har du tenkt å bygge et klimasmart terrassegulv, slik at dere kan nyte en varm frokost? 

I guiden vår kan du lese hvordan du velger de riktige skruene til prosjektet ditt!
Velg riktige skruer til terrassegulvet

Flere terrasseskruer

Mal fasaden

Drømmer du om en annen farge på fasaden? Eller er det på tide å friske opp fargen du allerede har? Det viktigste før du begynner å male, er å gjøre et godt forarbeid, slik at malingen varer lenge. Men hva bør man tenke på under forarbeidet? Og hvilke produkter og redskap trenger du? 

I vår guide for maling utendørs finner du alt du trenger for å lykkes med prosjektet!


Seks fargerike tips når du skal male huset

Lykke til! 

Lykke til! 

Relaterte artikler

Avslappende spa i hagen

Avslappende spa i hagen

Noen ganger er det viktig å bare koble av og slappe av skikkelig. Gjør det med et boblebad hjemme i hagen! Vi gir deg våre beste spa-tips!

Når skal du beskjære steinfrukt?

Når skal du beskjære steinfrukt?

Det har sine fordeler å beskjære steinfrukttrærne i JAS-perioden, altså i juli, august og september. Vi viser deg hvordan!

Innred hagen og uteområdet

Innred hagen og uteområdet

Er det på tide å gjøre klar hagen og uteområdet for sesongen? Sjekk ut vårt brede utvalg av utemøbler som hjelper deg å skape din perfekte hageoase. Hvorfor betale mer?