Puss opp det slitte betonggulvet ditt

Puss opp det slitte betonggulvet ditt

Har du et slitt betonggulv, eller trenger det gamle tregulvet ditt en oppfriskning? Med vår to-komponent gulvmaling, får du et fint gulv som holder i mange år uten at du trenger å utføre en omfattende oppussing. Du må først behandle det eksisterende gulvet ved å fjerne løs smuss og støv. Bruk gjerne en våt- og tørrstøvsuger.

Ved behov kan du skure med rengjøringsmiddel som er egnet for gulvtypen. Ventiler rommet godt, og husk at du bør bruke hansker och vernebriller. 

Malerverktøy

Bland sammen komponent A og B med en rørepinne til ønsket mengde for det første strøket, og mal et tynt strøk på gulvet. Med en god pensel kommer du til langs alle kantene, og med et rullesett har du alt du trenger for å raskt og enkelt male de litt større flatene.

Bruk et justerbart teleskopskaft for å få en bedre og mer komfortabel arbeidsstilling. Et par ilegg for rullekar gjør det enklere å rengjøre mellom strøkene. La malingen tørke i minst 10 timer, maksimalt 24 timer, og mal deretter et nytt strøk.

Fargeflak i gulvmalingen

Kombiner med fargeflak som du kaster opp og lar falle ned i våt maling ved det andre strøket. Disse gir gulvet en skiftende effekt. Slip lett med et fint slipepapir når malingen har tørket.

Rengjør grundig før du avslutter arbeidet ved å legge et strøk med klarlakk. Etter 24 timer har malingen tørket helt, og du har fått et gulv som føles som nytt.

Vårt store utvalg av maling

Relaterte artikler

Syv klassiske maletabber

Syv klassiske maletabber

Unngå maletabbene, vi hjelper deg. Få våre beste tips her!

6 fargerike tips når du skal male huset

6 fargerike tips når du skal male huset

Her forteller vi om seks ting du bør tenke på når du skal male utendørs.

Flytte hjemmefra - gjør det enkelt og rimelig!

Flytte hjemmefra - gjør det enkelt og rimelig!

Få tips på hvordan du kan innrede din første bolig med enkle og rimelige midler.