Avkjøl deg i ditt eget basseng i sommer!

Avkjøl deg i ditt eget basseng i sommer!

Bassengdrømmer – ja, det finnes et hav av muligheter for å realisere drømmen om eget basseng i hagen. Mange drømmer om sitt eget basseng, men det kan virke som et stort skritt å ta. Men det trenger ikke å være det! Et basseng skaper en luksuriøs følelse i hagen, samtidig som du får muligheten til å ta en avkjølende dukkert når som helst.

Badebasseng til hage og terrasse

Når sommervarmen viser seg på solfylte dager, er det perfekt å ha et basseng i hagen, slik at barna kan leke og avkjøle seg. Eller hvorfor ikke investere i et familiebasseng, slik at alle kan være med på leken? Det beste er at det finnes basseng i mange forskjellige varianter, og at det ikke trenger å koste skjorta. Hvis du vil ha et oppblåsbart barnebasseng med en morsom og barnevennlig design, finnes det mange å velge mellom. Du kan også for eksempel velge et spabad for mer avslappende stunder etter jobb. Med et større basseng (med vannpumpe) for hele familien, med bassengvarmer, stige og annet tilbehør, kan du virkelig skape en luksuriøs oase utenfor døren. Hos Biltema finner du en god variasjon av basseng for alle aldre, som gir avkobling, avkjøling og en luksuriøs følelse. Alt for at du skal kunne oppnå drømmen din til en fornuftig pris!

Friskt basseng hele sommeren

Et basseng trenger regelmessig vedlikehold for å være i god stand. I tillegg til spesielle kjemikalier må bassenget vedlikeholdes med støvsuging og eventuelt fjerning av alger som kan børstes av. Det finnes masse smart bassengtilbehør. Noe av det er helt nødvendig, mens andre ting gjør det enklere å vedlikeholde bassenget. Det er vanlig at bassenget er utstyrt med en vanlig pumpe med filter. Deretter kan man kjøpe sandfilter eller filterballer for å få et ekstra rent basseng. For regelmessig rengjøring trenger man også forskjellig tilbehør for å vaske bunnen og kantene, samt kjemiske hjelpemidler for å desinfisere vannet. Hos Biltema finner du et stort utvalg av bassengprodukter som gjør det enkelt å holde bassenget i god stand gjennom hele sommeren. Hold bassenget rent med Biltemas bassengpleie! Her kan du lese hvor enkelt det er å holde bassenget i god stand gjennom hele sommeren:

Bassengvedlikehold - fire enkle trinn

Lær fire grunnleggende trinn for rengjøring og vedlikehold som vil holde bassenget ditt rent og friskt hele sommeren.

Les mer

Nedlastbar vedlikeholdsguide

Les vår vedlikeholdsguide for bassenget ditt og få tips til rengjøring, sesongstart, overvintring og problemløsninger.

Les guiden her 

Tilbehør til bassenget

Det finnes mye fint tilbehør for å skape de perfekte forutsetningene for bassenget ditt. I det litt kjøligere nordiske klimaet velger mange å varme opp vannet i bassenget ved hjelp av en varmepumpe. Eller hvorfor ikke velge et mer miljøvennlig alternativ, for eksempel en solvarmer til bassenget?

For å holde vannet fritt for løv, smuss og rusk er det også viktig å bruke et bassengtrekk. Da holder du bassenget rent, samtidig som vannet holder seg varmt lenger.

Alt dette og mye annet praktisk bassengtilbehør til utebassenget, for eksempel bassengstige, termometer og reparasjonssett, kjøper du enkelt hos oss i Biltema. Når sommeren er over, kan de fleste basseng pakkes sammen og legges bort i boden eller garasjen.

Mer bassengtilbehør

Relaterte artikler

Avslappende spa i hagen

Avslappende spa i hagen

Noen ganger er det viktig å bare koble av og slappe av skikkelig. Gjør det med et boblebad hjemme i hagen! Vi gir deg våre beste spa-tips!

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan, som vi alle vet, se veldig annerledes ut. Uansett hva du liker å gjøre på stranden, har vi strandgreiene som gjør dagen til en sommersuksess.

Slik tar du vare på trampolinen - for barnas sikkerhet

Slik tar du vare på trampolinen - for barnas sikkerhet

Med riktig vedlikehold og stell kan en trampoline gi hele familien latter og aktivitet i flere år fremover. Her veileder vi deg i hvordan du tar vare på trampolinen.