Liten som stor – finn riktig sportsutstyr på Biltema

Liten som stor – finn riktig sportsutstyr på Biltema

Fotball, basketball, innebandy, bordtennis, badminton – listen over populære innendørsidretter kan gjøres lang. Like lang som listen av sportsutstyr av god kvalitet som du finner hos oss på Biltema. Hos oss finner du alt fra barnets første innebandykølle til reserveballene til tennistreningen.

Skal du eller barna prøve en ny idrett?

Man må ofte kjøpe nytt sportsutstyr når man skal begynne med en ny idrett. Mange velger å ikke bruke mye på dyrt merkeutstyr før de er sikre på at de kommer til å fortsette med den nye idretten. Derfor er sortimentet vårt helt perfekt. Hos oss får du både kvalitet og mange forskjellige typer utstyr til idretten din – til en rimelig pris.

Basketball

Drømmer barna om å bli den neste Michael Jordan og treffe kurven fra trepoengslinjen? Gi dem en basketball, slik at de kan trene hjemme på gårdsplassen, eller en ball de kan ta med seg til basketballtreningen. Hos oss finner du velbalanserte basketballer i forskjellige størrelser. Basketballene gir godt grep og god sprett, og de passer til både nybegynnere og erfarne basketballspillere. Det er bare å trene på å drible og treffe med straffekastene!

Basketballsortimentet vårt

Innebandy

Innebandy er en fartsfylt og morsom lagsport som mange velger å prøve i ung alder, men det er også mange voksne som spiller for treningen, og for å ha det gøy. Innebandy er en idrett som passer de fleste, og som kan spilles både innendørs og utendørs. Det er en populære idrett å samle barna i nabolaget rundt til en innebandyturnering i gaten.

Men mange som trener innebandy, gjør det innendørs i en idrettshall, og da trenger du både riktig innebandykølle og innebandyballer. Og alt det finner du hos Biltema! Du kan til og med kjøpe innebandymål, slik at dere kan trene på skudd hjemme.

Innebandykøllene våre

I vårt sortiment av innebandykøller finner du matchkøller som er godkjent av IFF (International Floorball Federation). De er lette, og det stive og buede bladet gir god ballkontroll og kjappe skudd. Vi har også innebandykøller med rett blad, slik at det blir enkelt for barn og nybegynnere å spille uansett hvordan de holder køllen.

Hvordan velger jeg riktig innebandykølle?

Innebandykøller er tilpasset enten venstre- eller høyrehendte, og hvilken du bør velge, avhenger av hvilken hånd du holder nærmest bladet. Hvis du har venstre hånd nederst, må du kjøpe en venstrekølle, og vice versa. Det er også viktig at du prøver riktig lengde på innebandykøllen før du kjøper den.

Din høyde = Skaftlengden på innebandystaven:

  • 110-125 cm = 65 cm skaftlengde
  • 130-135 cm = 75 cm skaftlengde
  • 150-160 cm = 87 cm skaftlengde
  • 170-180 cm = 96 cm skaftlengde
  • 180-190 cm = 100 cm skaftlengde

Innebandysortimentet vårt

Fotball

Fotball er i stor grad en utendørsidrett, men store deler av vinteren spiller både yngre og eldre barn fotball innendørs. Kanskje vil du gi barna muligheten til å øve på fotballferdighetene sine hjemme i hagen eller nede i kjelleren, eller til å spille kamper mot vennene sine? Eller kanskje du spiller fotball med vennene dine og trenger en matchball?

Uansett hva du trenger fotballen til, finner du velbalanserte og slitesterke fotballer som kan brukes både innendørs og utendørs, hos oss. Fotballene finnes i forskjellige størrelser, farger og materialer for å passe både store og små fotballspillere.

Fotballsortimentet vårt

Racketsporter

Racketsporter er populære fordi man kan utøve dem på så mange forskjellige nivåer. Du kan både trene for å konkurrere, og spille på hobbynivå med venner. I Biltemas sortiment av racketsporter finner du sportsutstyr til de mest populære idrettene i sjangeren – badminton, tennis og bordtennis. Racketutstyret vårt er perfekt for deg som spiller på hobbynivå, eller som er ny på banen og vil finne ut om sporten er noe for deg.

83915

Badminton

Badminton er en favorittaktivitet for mange, fordi det er enkelt å spille, og fordi nesten alle kan delta basert på sine egne evner. Hos Biltema finner du blant annet et praktisk badmintonsett med baller og tilhørende veske med håndtak, slik at settet enkelt kan tas med til badmintonhallen, stranden eller ut i hagen.

Bordtennis

Bordtennis, eller ping-pong, er en familiefavoritt. Bordtennis er også perfekt hvis barna vil invitere vennene sine til en klassisk bordtennisturnering og kjempe til det er kåret en vinner. Bordtennis kan spilles av mange. Du trenger bare en bordtennisracket, bordtennisballer og et bordtennisnett. Hvis du ikke har plass til et bordtennisbord, kan du kjøpe et fleksibelt bordtennisnett som du enkelt kan feste på et vanlig firkantet eller avlangt bord hjemme. På den måten kan du ta med deg bordtennisen til hytta, til venner eller til arbeidsplassen.

Tennis

Tennis er en fartsfylt og populær sport både innendørs og utendørs om sommeren. Enten du er en ivrig tennisspiller eller nettopp har begynt, trenger du tennisballer. Hos Biltema finner du en økonomipakke med slitesterke, gassfylte og spretne tennisballer. Du kan kjøpe mykere tennisballer som er tilpasset barn og nybegynnere, og vi har også tennisballer som er godkjent for kamper i henhold til det internasjonale tennisforbundets (ITF) standard.

Sortimentet vårt innen racketsport

Kjekt å ha til treningen

I tillegg til køller, racketer og baller, som naturligvis er det viktigste til treningen, finnes det også annet utstyr som det kan være kjekt å ha. Det er alltid lurt å ta med seg en vannflaske, slik at du kan ta deg en drikkepause og tørke svetten.
Har du mange baller i luften? Eller mange baller hjemme i boden? Da er det også lurt å ha en ballpumpe i nærheten, siden du aldri vet når ballene må pumpes opp igjen.   

Relaterte artikler

Hjemmetrening for alle!

Hjemmetrening for alle!

Vi hjelper deg med å komme i gang med hjemmetrening. Les mer her.

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan, som vi alle vet, se veldig annerledes ut. Uansett hva du liker å gjøre på stranden, har vi strandgreiene som gjør dagen til en sommersuksess.