Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Basket – spill i oppkjørselenSpill basketball med venner i oppkjørselen, på gaten eller på skolegården. Med en basketball og en basketballkurv får dere mange morsomme timer sammen. Det fine med basketball er at det er en sport som ikke krever så mye. Du trenger bare en basketball og en basketballkurv. Vil du spille basketball innendørs? Ta en titt på basketballkurven vår i miniformat, som du enkelt kan montere innendørs.

Spill basketball med venner i oppkjørselen, på gaten eller på skolegården. Med en basketball og en basketballkurv får dere mange morsomme timer sammen. Det fine med basketball er at det er en sport som ikke krever så mye. Du trenger bare en basketball og en basketballkurv. Vil du spille basketball innendørs? Ta en titt på basketballkurven vår i miniformat, som du enkelt kan montere innendørs.

Basketballer

Velg og vrak blant våre velbalanserte basketballer, som finnes i forskjellige størrelser. Basketballene har godt grep, fin sprett og passer til både basketballtrening og lek – både inne og ute. Med basketballene kan du trene på triks, skudd og finter med venner og familie, og du kan også samle alle for å spille en fartsfylt basketballkamp.

Basketballkurv

Hvis du ikke bor i nærheten av en basketballkurv, kan du kjøpe en og montere den hjemme i hagen eller oppkjørselen. Med en basketballkurv kan du øve på skudd og straffekast i time etter time. Hvis du kjøper to kurver, kan du også spille kamp med vennene dine.

Basketballkurvene våre festes enkelt med noen skruer på for eksempel en vegg, en bredere trestolpe eller et tre. Basketballkurven leveres med tilbehør for montering. Hos Biltema kan du også kjøpe nytt basketnett hvis det gamle må byttes ut.

Basketballstativ

I tillegg til basketballkurver har vi også basketballstativ som står på bakken. Basketballstativet er veldig enkelt å montere, og du skrur raskt sammen alle delene. Når basketballstativet er montert, plasserer du det der du vil ha det, og deretter fyller du bunnplaten med vann eller sand. Da står basketballstativet stabilt når dere spiller basketball. Stativet har hjul, slik at du enkelt kan trille det bort når dere er ferdige.

Justerbar høyde

Basketballkurvens høyde kan justeres mellom 150 og 210 cm. Det gjør at basketballstativet kan brukes av hele familien – selv av de minste basketballspillerne.

Viktig å tenke på

  • Du må ikke henge i basketballkurven.
  • Hvis bunnplaten er fylt med vann, må den tømmes før det blir kuldegrader.
  • Oppbevar basketballstativet innendørs om vinteren, slik at det ikke ruster.
  • Når du skal flytte basketballstativet, må du vippe det og rulle det på hjulene. Dra det dit du vil ha det. 

Verktøy for å montere basketballstativet medfølger.

Vanlige spørsmål om basketball

Hvor mange omganger er det i basketball?

En basketballkamp har fire omganger på 10 minutter hver.

Hvor stor er en basketballbane?

En vanlig basketballbane er 28 x 15 meter.

Hvor høyt oppe sitter basketballkurven?

På en vanlig basketballbane er det 3,05 meter opp til basketballkurven. De yngre spillerne spiller med basketballkurven senket, og da avhenger høyde av spillernes alder.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.