Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Boltsaks – klipp robuste materialer

Når du skal klippe harde materialer, er boltsaksen et uunnværlig verktøy.

Den fungerer som en vanlig saks, men den er mye større og kraftigere. Det er et praktisk hjelpemiddel til en rekke oppgaver i hverdagen, både store og små, når du skal klippe av materialet enkelt.

Du finner et stort utvalg av boltsakser hos Biltema. Vi har modeller av god kvalitet og med godt grep til gode priser.

Hvordan kan du bruke saksen?

Hvis du er en hjemmefikser som ofte har forskjellige prosjekter hjemme, er det viktig å ha en boltsaks liggende. Kombinasjonen av de lange håndtakene og de skarpe kjevene gjør at den kan skape svært høyt trykk.

Den er perfekt for mange typer oppgaver, for eksempel når du skal klippe kabler eller kappe et vanskelig rør.

Hvilke materialer kan den skjøre gjennom?

● Kjettinger
● Rør
● Kabler
● Gjerder
● Greiner

Det kan hende du har opplevd at du jobber med noe og plutselig må klippe i et materiale du ikke har riktige verktøy for. Her får du et produkt som kan brukes til selv de mest krevende oppgavene.

Ha kontroll på størrelsen – hvor skal du bruke den?

Hos Biltema finner du både vanlige boltsakser og modeller i miniversjon.

En mindre modell kan være praktisk på steder der du ikke kommer til med en stor saks. Da har du det du trenger til alle typer skjæreoppgaver i hjemmet.

Når det gjelder størrelsen, kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal bruke den til før du kjøper den. Hvis du skal klippe mindre kabler eller greiner, kan du greie deg med miniversjonen. Da får du en boltsaks som passer til dine behov.

Vi hjelper deg videre med hobbyprosjektet ditt

Når du er i full sving med et prosjekt, er det frustrerende å plutselig mangle en viktig komponent for å kunne fortsette.

Derfor har vi et stort og variert utvalg, slik at du kan fylle på verkstedet. Uansett hva du trenger, finner du det hos oss.

Målet vårt er at du enkelt skal finne det du trenger. Hvis du lurer på noe, kan du få hjelp av våre hyggelige medarbeidere i de fysiske butikkene, og hvis du ikke har anledning til å besøke en butikk, kan du kontakte kundeservice.

Kontakt kundeservice på telefon eller e-post

Har du spørsmål om produktene våre?

Ring 22 22 20 22, så hjelper en av de hyggelige medarbeiderne våre deg med det du lurer på.

Du kan også sende en e-post til kundeservice@biltema.no, så svarer vi deg så snart som mulig. Vi håper å kunne hjelpe deg med å løse oppgavene og prosjektene du har hjemme.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.