Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Kabelsaks – kapp kabler uten problemer

Har du ofte behov for å kappe forskjellige typer kabler, og trenger du et verktøy som du kan stole på?

Da er en kabelsaks det perfekte valget. Det er et praktisk hjelpemiddel å ha for ha for hånden hvis du ofte jobber med kabler og vil kappe dem på en enkel og rask måte.

Hos Biltema finner du kabelsakser av beste kvalitet – og alltid til en god pris. Du finner mer informasjon om modellene våre på denne siden.

Finn riktig kabelsaks hos oss

Hos Biltema har vi alltid som mål å ha et stort utvalg, slik at du alltid finner det du trenger. Enten du er erfaren elektriker eller hjemmefikser, kan det være lurt å ha spesialutstyr for den aktuelle oppgaven.

Her er saksen et godt tips til hvordan du kan optimalisere verktøykassen med et verktøy som gjør jobben når du skal klippe kabler og få et rent snitt – og ikke minst kunne gjøre det på en trygg måte.

Med en kabelsaks er du beskyttet mot både støtt og klemskader. Du får et ergonomisk verktøy, slik at du enkelt kan jobbe i flere timer om gangen.

Vi har to forskjellige typer – klassisk og med lås

Hos oss finner du både en vanlig kabelsaks og en modell med lås. Den klassiske kan du bruke til helt vanlige kabler som du kjenner fra all hjemmeelektronikk.

Hvis du skal klippe i materialer av kobber eller aluminium, bør du velge varianten med lås. Denne saksen klemmer rundt kabelen uten å vri den, noe som gir et finere resultat. I tillegg kan den enkelt brukes med én hånd, slik at det blir enklere å utføre oppgaven.

Hvis du er usikker på hvilken type som passer til oppgaven din, kan du kontakte oss.

Trenger du andre ting til verkstedet?

Med vårt enorme utvalg av alt innen bygging, hage, bil, båt med mer, våger vi å påstå at du stort sett alltid finner det du trenger.

Hvis du trenger andre typer sakser, som boltsakser, platesakser eller andre spesialmodeller, finner du det hos oss. Vi er din forhandler av alt du trenger til ditt neste gjør det selv-prosjekt, og vi hjelper deg gjerne hvis du lurer på noe.

Kundeservicemedarbeiderne står klare – kontakt oss i dag

Du kan alltid kontakte oss med både store og små spørsmål om produktene våre.

Ring oss på 22 22 20 22, så svarer en av de hyggelige medarbeiderne våre på det du måtte lure på. Du kan også sende en e-post til kundeservice@biltema.no, så svarer vi deg så snart som mulig.

Målet vårt er å hjelpe deg med å komme deg videre med prosjektet ditt ved hjelp av de riktige verktøyene for den aktuelle oppgaven.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.