Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Platesakser – for klipping av harde metaller

Er du midt inne i et prosjekt og trenger noe som er kraftigere enn kjøkkensaksen, for å klippe i metall? Ikke fortvil.

Hos Biltema finner du alt du trenger til prosjektet ditt. Så om du trenger noe å klippe i metall med, har vi det du trenger – et godt utvalg av platesakser.

Saksene vår er lett tilgjengelige, rimelige og av god kvalitet. Derfor kan du når som helst besøke en av de mange butikkene våre for å kjøpe en.

Les mer om dem her.

Hvilke modeller finner du hos oss?

Før du begynner å lete i de store butikkene våre, kan det være lurt å få en oversikt over hvilke modeller du finner hos oss.

Derfor har vi samlet en oversikt over de forskjellige typene platesakser vi selger:

● Venstreklippende
● Høyreklippende
● Nøytralt/rettklippende

Venstre- eller høyrehendt – vi har noe for alle

Uansett om du er venstre- eller høyrehendt finner du garantert noe som passer for deg. Vi har nemlig sørget for at det ikke finnes begrensninger når du ser etter en ny saks i butikkene våre.

Skal den brukes av flere, og er alle venstre- eller høyrehendte? Hvis dere kjøper den rettklippende saksen som er egnet for både venstre- og høyrehendte, trenger dere ikke å kjøpe to forskjellige modeller.

Ta en nærmere titt på utvalget, og finn det som passer for deg.

Platesaksens funksjonalitet

Er du ikke helt sikker på hva en slik saks kan brukes til? Og trenger du mer informasjon, slik at du ikke kjøper feil modell? Da kan du fortsette å lese for å finne ut hvordan du kan bruke saksen.

Klippe i metall

Denne typen saks er sterk, siden den består av to diagonale og svært tykke kniver. Det gjør at de kan klippe gjennom ting som vanlige sakser ikke klarer.

Med saksen vår kan du klippe gjennom: ståltråd, kobber, messing, bronse og lignende metaller.

Hvis du skal bruke den til å klippe i andre materialer som ikke er nevnt her, kan du spørre personalet – vi har mange kunnskapsrike medarbeidere.

Trenger du rådgivning? Kontakt oss

Når du kontakter oss, hjelper vi deg med et smil om munnen. Målet vårt er at kundene våre skal få så gode råd som mulig, slik at de kan velge et godt produkt.

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

På hverdager finner du oss i butikkene mellom 08.00 og 20.00, og i helgene er vi der fra 09.00 til 18.00.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke en av butikkene våre i åpningstiden, kan du også sende en e-post til kundeservice@biltema.no.

Hvis du foretrekker å snakke med en av medarbeiderne våre, kan du ringe 22 22 20 22.

Kontakt oss, slik at vi sammen kan finne den beste løsningen for deg.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.