Lag din egen pakkekalender

Lag din egen pakkekalender

En pakkekalender er både morsomt å lage og et fint dekorativt innslag i julepynten. Pakkekalenderen er populær blant barn, men også voksne. Hvem har vel ikke lyst til å åpne en ny pakke hver dag i 24 dager?

Men hvordan lager man sin egen pakkekalender? I vår versjon bruker vi Biltemas armeringsnett til oppheng, siden det gjør det enkelt å henge opp pakkene ved hjelp av klesklyper.

Følg fremgangsmåten under for å komme i gang. Deretter er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan fylle de forskjellige pakkene med.

Slik gjør du

1. Rull ut beskyttelsespapiret på flatt underlag, og legg armeringsnettet på det. Ta på deg hansker før du begynner å sprøyte, slik at du slipper å få maling på hendene.

Sprøyt nettet med valgfri hobbymaling, vi har valgt matt hvit (38-162). OBS! Sprøyt utendørs eller i et rom med god ventilasjon.

2. Klipp ut gavepapiret i egnede størrelser til pakkene, og putt dem ned i matpakkeposer, som du deretter kan pynte med datolapper og for eksempel grankvister.

3. Her kan du laste ned en PDF med datolapper. Filen inneholder en mal med 24 datolapper som du enkelt skriver ut og fester på pakkene dine. Malen er tilpasset for Biltemas adresseetiketter.

Hvis du vil pynte datolappene, kan du for eksempel bruke en gulltusj og en mønstersaks for å lage en morsom kant rundt dem.

65588

Dette trenger du

For å lage en pakkekalender trenger du disse hjelpemidlene. Nederst på siden ser du hvilke varer fra Biltema vi har brukt.

 

Relaterte artikler

5 stilige kalendre du kan lage selv

5 stilige kalendre du kan lage selv

Lag din egen pakkekalender og fyll den med morsomme julegaver. Vi gir deg inspirasjon til 5 stilige julekalendre, som du enkelt lager selv.

Lag ditt eget julegodteri

Lag ditt eget julegodteri

Lag julete knekk og issjokolade sammen med oss. Eller prøv Cornflakes dyppet i sjokolade, en skikkelig julefavoritt!

5 steg til en flott julebelysning

5 steg til en flott julebelysning

Dekorér hagen med utendørsbelysning - det lager garantert julestemning!