Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

AGM-batterier

Trenger du et nytt batteri til bilen din? Da kan du med fordel vurdere AGM-batterier, som med sin avanserte teknologi har en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle bilbatterier. Disse fordelene kan du lese mer om her på siden, og her finner du også vårt utvalg av AGM-batterier.

Fordeler med AGM-batterier

Når man trenger et nytt batteri til bilen sin, er det lurt å velge et batteri med såkalt AGM-teknologi. AGM er en forkortelse for Absorbed Glass Mat og anses av mange som den mest attraktive batteriteknologien for øyeblikket.

AGM-batterier har en rekke fordeler. Vi har samlet noen av disse i listen under:

 • Opptil tre ganger så lang holdbarhet sammenlignet med et vanlig batteri
 • Høyere sikkerhet på grunn av batteriets oppbygging, og fordi det ikke har flytende syre
 • Vedlikeholdsfritt og lekkasjesikkert

Når du kjøper et AGM-batteri, får du et bilbatteri som varer lenger og er tryggere under kjøring samt ved montering og demontering. Batteriet er også vedlikeholdsfritt, noe som også er en stor fordel. 

AGM-batteriene er kompatible med mange biler

Et AGM-batteri er i utgangspunktet kompatibelt med de aller fleste biler på markedet. Det er en nyere teknologi, og derfor passer det også best til nye biler. Men hvis du har en bil fra et av de mest populære merkene, finner du sannsynligvis et AGM-batteri som passer, enten den er ny eller har noen år på baken.

I listen under har vi samlet noen av merkene som kan bruke AGM-batteriene våre:

 • Volkswagen

 • Volvo

 • Toyota

 • Suzuki

 • Opel

 • Mercedes-Benz

 • FIAT

 • BMW

 • Citroën… og mange andre bilmerker!

Dette er bare et utdrag, og det er relativt stor sannsynlighet for at du finner et AGM-batteri til bilen din hvis den er av nyere modell. Hvis du besøker produktsidene for hvert batteri i denne kategorien, kan du lese mer om batteriet samt hvilke biler det passer til.

Skriv inn registreringsnummeret ditt for å finne AGM-batterier til bilen din

Du kan også skrive inn bilens registreringsnummer i nettbutikken. Når du gjør det, finner systemet automatisk AGM-batteriene som passer til bilen din. Da slipper du å klikke deg gjennom produktsidene for å finne et passende batteri selv.

Når du bruker søkefunksjonen som lar deg skrive inn bilens registreringsnummer, vises ett eller flere AGM-batterier som passer til bilen din. Hvis det ikke dukker opp noe, skyldes det at vi dessverre ikke har matchende bilbatterier med AGM-teknologi til bilen for øyeblikket.

I så fall kan du alltid besøke en av de andre kategoriene våre under bilbatterier og søke der isteden. Denne funksjonen fungerer nemlig i hele nettbutikken, slik at du alltid kan finne tilbehør, utstyr og lignende til bilen din.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.