Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sølv-kalsium batterier

Vurderer du å kjøpe et sølv-kalsiumbatteri? Da har du kommet til riktig sted. Hos Biltema finner du nemlig et stort utvalg av sølv-kalsiumbatterier i forskjellige størrelser og med forskjellige amperetimer (Ah). Dermed trenger du bare å velge det riktige batteriet til bilen, båten, campingvognen eller lignende.

Sølv-kalsiumbatterier utmerker seg på mange måter

Sølv-kalsiumbatterier skiller seg fra tradisjonelle batterier ved at det brukes sølv i produksjonen. Det får denne batteritypen til å utmerke seg når det gjelder en rekke viktige parametere. En av dem er batteriets gode motstandskraft mot korrosjon og høye temperaturer.

Denne høyere motstandskraften betyr at et sølv-kalsiumbatteri vanligvis har lengre levetid. Batteriene er også kjent for å holde bedre på strømmen, også etter hvert som de blir eldre.

Sølv-kalsiumbatterier til fritidsformål 

Sølv-kalsiumbatterier kan brukes til mange forskjellige formål. Blant annet er det ikke uvanlig at det er denne typen batterier man bruker i båter, campingvogner, bobiler og lignende fritidskjøretøy. Det skyldes blant annet batterienes lange levetid, deres evne til å holde på strøm lenge, og det faktum at batteriene ofte er helt vedlikeholdsfrie.

Samtidig har de fleste sølv-kalsiumbatterier god motstandskraft mot vibrasjoner, støt og lignende, noe som naturligvis også gjør dem til et naturlig valg til båter, campingvogner, bobiler – eller for den saks skyld biler.

Sølv-kalsiumbatterier til biler

Man kan nemlig også kjøpe sølv-kalsiumbatterier til biler. Denne typen batterier passer til de fleste bilmodeller. Det gjelder bare å finne den riktige størrelsen (både fysisk, voltmessig og i amperetimer).

Hvis du vil finne det riktige sølv-kalsiumbatteriet til bilen din, er det forskjellige måter å gjøre det på. Den raskeste og sikreste måten er å søke ved hjelp av bilens registreringsnummer. Når du skriver inn registreringsnummeret, vises alle sølv-kalsiumbatteriene som passer til bilen din. 

Du kan også besøke produktsidene for å vise en tabell over noen av modellene batteriet passer til. Det kan være litt mer uoversiktlig, men det er også en mulighet.

Stort utvalg av batterier i både butikkene og i nettbutikken

Hos Biltema finner du et stort utvalg av batterier – både i varehusene våre og ikke minst her i nettbutikken. På denne siden finner du alle sølv-kalsiumbatteriene våre, men vi har også mange andre batterier til biler, båter, hagemaskiner og mye mer, hvis det er noe annet du er på utkikk etter.

Uansett kan du finne og bestille ditt nye sølv-kalsiumbatteri på denne siden. Du kan også finne ut om varehuset ditt har batteriet på lager.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.