Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

SMF-batterier

Trenger du et nytt SMF-batteri til bilen, båten eller lignende? Da bør du ta en titt på denne siden. Her finner du hele utvalget vårt av SMF-batterier som du kan kjøpe på nett og i varehusene våre.

Kjekt å vite om SMF-batterier

SMF-batterier er tette og vedlikeholdsfrie batterier som er basert på en fordelaktig kalsiumteknologi. Disse batteriene har vanligvis lang levetid, og de holder bedre på strømmen enn et tradisjonelt batteri. De er også svært motstandsdyktige overfor vibrasjoner, støt og lignende, noe som gjør dem til et naturlig valg for biler, båter og i situasjoner der batterier kan utsettes for rystelser.

SMF-batterier er svært driftssikre, og de tåler mange opp- og utladninger. Flere av batteriene på denne siden er velegnet for bruk sammen med energikrevende elektrisk utstyr. Du finner også SMF-batterier som er perfekte sammen med solceller og vindgeneratorer.

SMF-batterier til bil og båt (og mye mer)

Som nevnt er SMF-batteriene velegnet til biler og båter, men de kan også brukes til mye annet. Blant annet ser man regelmessig SMF-batterier i campingvogner og bobiler, men de er også velegnet til hytter, solcelleanlegg, vindgeneratorer, store industrimaskiner, traktorer, lastebiler og mye mer.

Slik finner du det riktige SMF-batteriet

Lurer du på om vi har et SMF-batteri som passer for formålet ditt? Det er flere måter å finne ut det på. Hvis du skal bruke batteriet i en bil, er det enkleste å skrive inn bilens registreringsnummer i søkefunksjonen vår. Da vises automatisk SMF-batteriene som passer til bilen.

Hvis du trenger et SMF-batteri til noe annet, kan du gå til produktsidene for SMF-batteriene for å finne en oversikt over maskinene, transportmidlene og lignende som batteriet passer til. Produktsidene gir også tilgang til håndbøker og andre tekniske dokumenter som kan hjelpe deg med å finne ut om det aktuelle batteriet passer til oppgaven.

Bestill batteriene dine enkelt her

Har du funnet SMF-batteriet du trenger? Da kan du bestille det raskt og enkelt i nettbutikken vår. Når du kommer til kassen, får du muligheten til å velge ditt lokale Biltema-varehus. Der vil du vanligvis kunne hente batteriet allerede 30 minutter etter at du bestilte det. 

Før du bestiller kan du se hvilket varehus som har batteriet på lager, slik at du kan inkludere det i beslutningen din. Det blir ikke stort enklere å kjøpe SMF-batterier på internett enn dette.