Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

EFB-batterier

Trenger du et nytt startbatteri til bilen din? Da er du kanskje på utkikk etter et såkalt EFB-batteri. Det er en type bilbatteri som passer til en rekke bilmodeller. På denne siden ser du utvalget vårt av EFB-batterier. Når du finner det som passer, kan du bestille det direkte i nettbutikken med noen få klikk. Det er både enkelt, raskt og trygt å kjøpe bilbatterier via vår moderne nettbutikk.

Kjekt å vite om EFB-batterier

EFB-batterier er en type bilbatterier som er kjent for god ytelse og pålitelighet sammenlignet med tradisjonelle bilbatterier. Helt konkret er det en type forsterkede våtcellebatterier som ikke er like avanserte som for eksempel AGM-batterier. Men det er ikke nødvendigvis en ulempe, siden mindre avansert ikke er synonymt med et dårligere batteri.

Fordelene ved å velge EFB-batteri til bilen er blant annet at det har bedre ladesyklus enn tradisjonelle batterier. Teknologien er også kjent for å bidra til å sikre god holdbarhet til tross for lengre stillstand (med avslått motor), men batteriet tåler også hyppig start av motoren.

Passer EFB-batteriene deres i bilen min?

EFB-batteriene våre passer til en rekke bilmodeller, og derfor finner du sannsynligvis et som passer bilen din også. Det er heldigvis ganske enkelt å finne ut, siden du bare trenger å skrive inn bilens registreringsnummer i søkefunksjonen på siden. Deretter vises EFB-batteriene som passer til bilen din.

Hvis du ikke har registreringsnummeret for hånden, kan du også besøke produktsidene for batteriene våre. På produktsidene finner du en oversikt som viser hvilke bilmodeller batteriet passer til. Da finner du raskt ut om batteriet og bilen din er en god match. 

EFB-batterier er i utgangspunktet svært gode til biler som har start/stopp-teknologi samt biler som trenger mer strøm enn normalt – enten på grunn av et spesielt kjøremønster, eller fordi det er mye strømkrevende utstyr i bilen. 

EFB-batterier til gode priser på nett (og i butikken)

Når du handler hos Biltema, får du alltid varene dine, inkluder bilbatterier, til gode priser. EFB-batteriene våre er naturligvis ikke noe unntak. Du kan nemlig kjøpe dem til gode priser – enten du bestiller i nettbutikken eller om du besøker ett av varehusene våre og kjøper dem der.

På denne siden ser du vårt utvalg av EFB-batterier med tilhørende priser. Du kan samtidig klikke deg direkte videre til produktsidene, der du finner mer informasjon om lagerstatus ute i varehusene, batterienes spesifikasjoner og mye mer. Hvis du trenger mer informasjon enn du finner på produktsidene, kan du kontakte kundeservice. 

Det blir verken enklere eller særlig rimeligere å kjøpe et nytt startbatteri med EFB-teknologi enn hos Biltema. Takk for at du handler hos oss!