Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Uteleker

Kjøpeguide for uteleker – morsomme uteleker for alle årstider 

Barn som vokser, trenger sin daglige dose av sollys. Derfor er det perfekt å gi dem uteleker, slik at de kan leke i hagen. Hos Biltema finner du både sommerleker og vinterleker som barn elsker å bruke utendørs. Men hva bør man tenke på når man kjøper uteleker til barn? 

Slik velger du riktige uteleker til barnet ditt 

Uteleker kan være like morsomme som de er pedagogiske. Er du på utkikk etter spennende uteleker som holder barna opptatt i flere timer? Da finner du det du trenger i vårt utvalg av leker og spill til utendørsbruk. Hos oss finner du blant annet husker, sandleker, utespill, vannleker, såpepbobler og gatekritt. Helt enkelt alt barna trenger for morsom og utfordrende utelek.  

De forskjellige produktene er utformet for å være sikre for barn. Når det er sagt, bør du alltid holde øye med barnet, ikke minst når det gjelder vannleker. Når det gjelder vannleker og andre uteleker for sommeren, kan du også la barnet bruke dem både på stranden og hjemme. 

Utelek for hele familien 

Det er ikke bare barna dere finner uteleker til i det store sortimentet vårt. Dere finner også morsomme familiespill til utendørsbruk. Slik at du kan samle familien til et slag kubb, hageyatzy, pinnespill, nummerkubb, boule, krokket eller ringspill. Vi lover mange morsomme stunder sammen.  

Slik bidrar uteleker til barns utvikling 

Det er viktig å begynne tidlig med å vise barn at utelek er en morsom aktivitet. Det er naturligvis enklest ved hjelp av morsomme uteleker som holder barnet sysselsatt. 

Å leke utendørs handler mer om å utforske og ha det gøy istedenfor å se på en skjerm. Lek med uteleker styrker barnets helse og utvikler fantasi, motorikk og kognitive evner. Og som alle foreldre vet, er det fordeler med å la barnet slite seg ut med utelek. 

 

Vanlige spørsmål om uteleker

Hvorfor trenger man uteleker? 

Med morsomme uteleker kan barn og voksne leke utendørs istedenfor å sitte innendørs. 

Hvordan oppbevarer man barnas uteleker på best måte? 

Du kan oppbevare barnas leker i en kasse utendørs eller i garasjen eller skjulet. 

Hva er utelekene laget av? 

Hos oss finner du leker av tre og plast (PP-plast og PA-plast). Du finner mer informasjon om materialene i lekene i den tekniske spesifikasjonen for hvert produkt. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.