Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Kjøretøy for barn som elsker fart og moro

Liker barnet ditt biler, traktorer eller andre kjøretøy?

Da vil våre kjøretøy for barn garantert lokke fram både smil og glede! Vi kan nesten garantere at barnet ditt ikke får nok når det har prøvd ett av kjøretøyene.

Et kjøretøy gir barnet timevis med lek og moro. Hvis barnet ditt har et favorittkjøretøy, som en scooter, traktor eller racerbil, finner du dem som miniatyrer i sortimentet vårt. Da kan barnet ditt få drømmene oppfylt ved å få sitt helt egne kjøretøy.

Utforsk vårt store utvalg av kjøretøy for barn på denne siden, og kjøp den modellen som passer best for barnet ditt.

Sett fart på gleden

Lekebilene våre kan i gjennomsnitt oppnå en makshastighet på 3 kilometer i timen, slik at du har full kontroll over barnets sikkerhet. Derfor vil barnets glede over lekebilen garantert øke raskt og gjøre den nysgjerrige og eventyrlystne smårollingen storfornøyd.

En bil for en liten fartsfrik

Har barnet ditt alltid vært glad i biler?

Da vil en elektrisk lekebil, eller et kjøretøy med pedaler, være den beste gaven. Overrask barnet på bursdagen – eller på en helt vanlig hverdag. Uansett ligger alt til rette for timevis av morsom lek og underholdning ute.

Barnet kan tute og kjøre i vei, mens du følger med fra sidelinjen. Det kreves bare et trykk på gasspedalen, så kan barnet ditt leke fartsfrik i sin egen bil, traktor eller et annet favorittkjøretøy.

Kjøretøy for barn – til lave priser

Det kan raskt bli kostbart å kjøpe bil. Men hos Biltema kan du kjøpe en egen miniatyrbil til barnet uten at det koster en formue, og samtidig skaper du stor glede.

Utforsk det store utvalget her, og la barnets motordrømmer gå i oppfyllelse.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.