Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Styrk barnets utvikling med aktivitetsleker

Barnet ditt utvikler seg i en rasende fart, og du har nok tenkt mer enn én gang: Hvor ble tiden av? Når motorikken trenes daglig, lærer de små seg raskt å kombinere ting på kryss og tvers.

Hvis du vil styrke barnets utvikling, er aktivitetsleker en morsom og underholdende måte å trene de små detaljene på. Vårt sortiment er også perfekt hvis du har et barn som elsker å leke ute.
Hos oss finner du et stort utvalg av aktivitetsleker for barn i alle aldre.

Morsom lek med de minste

Den beste måten å lære på, er gjennom lek. Både barn og voksne tar inn nye inntrykk bedre hvis vi synes det er interessant. Derfor er aktivitetsleker en god måte å trene opp de minstes motorikk på.

Samtidig som barna leker, lærer de også mange nye begreper og uttrykk. Opp, ned, bak, foran og ved siden av er bare noen av tingene barnet lærer når dere leker dere gjennom språket.

Aktivitetsleker bidrar til barnets utvikling

Barn og voksne oppfatter verden på forskjellige måter. Barns logiske tenkning utvikles raskt den første tiden, og den blir ikke finslipt før senere i livet. Aktivitetsleker bidrar til å utvikle logikken, samtidig som de lærer barna hvordan systemer er organisert.

Det er viktig at barn tidlig lærer seg hvordan former og figurer kan kombineres, og da er de spesialutviklede lekene helt perfekte.

I sortimentet vårt finner du mange verktøy som kan støtte barns utvikling. Vi tilbyr også et stort utvalg av materialer, slik at du kan finne leker av både plast, tre, stoff og papir.

Skap en god lekeopplevelse

Du kjenner deg sikkert igjen: Det kan være en utfordring å lære seg noe nytt, for hvordan henger egentlig tingene sammen? Å dekode et system kan være vanskelig for både store og små, og derfor må du som forelder skape rammer for en god lekeopplevelse.

Er den lille trøtt eller litt sulten? Når barnet ikke er i humør, er det ikke lurt å introdusere ny læring. Det er viktig at barna er friske, glade og mette, slik at de nye inntrykkene kan tas imot på best mulig måte.

Hvis barnet blir frustrert under lek, må du hjelpe den lille med å lykkes, slik at det alltid er gøy og morsomt å lære ting.

Leker av tre

Leker av tre har blitt utrolig populært de siste årene. Det vet vi hos Biltema, og derfor utvikler vi stadig sortimentet vårt. Vi får hele tiden inn nye leker av tre i sortimentet. Du finner våre treleker i kategorien «Inneleker».

Se våre inneleker og leker av tre her >>