Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

En frisbee gir mange muligheter

Er du på jakt etter en morsom treningsform? Mangler du underholdning til barna når de leker i hagen? Eller trenger du noe du kan kaste til hunden under den daglige turen?

Med en frisbee får du mange muligheter, siden den morsomme leken og treningsutstyret kan brukes på mange forskjellige måter.

Vi er stolte over å kunne tilby et stort utvalg som kan brukes til både trening og lek. Blant produktene våre finner du modeller i flere former, farger og størrelser, slik at du finner den varianten du ønsker deg.

Morsom trening for store og små

Jeg har den! Kan du høre deg selv rope det mens du løper etter frisbeen gjennom hagen? Vi har alle opplevd hvordan frisbeen av og til er raskere enn kroppen. Det kan være vanskelig å fange den, og du må virkelig følge med når du kaster deg etter den.

Derfor er frisbeen det perfekte treningsutstyret for både store og små. Den tar ikke mye plass, og derfor kan du enkelt pakke den i posen når du skal på stranden en varm sommerdag.

Hvis du velger en modell av plast, tåler den til og med vann, slik at du kan bruke den i havet.

God underholdning i sommerhagen

Den flyvende frisbeen er også perfekt underholdning på de varme sommerdagene i hagen. I vårt sortiment finner du mange størrelser og farger, så det er enkelt å velge et utseende du liker.

Jo større modell du velger, desto lettere er den å ta i. Hvis barna skal være med, er det derfor en fordel å velge en stor variant, slik at også de minste kan få glede av leken.

Ta også med den fine underholdningen når dere skal på hytta, utenlands eller på besøk til venner og familie. Frisbeen sørger alltid for god stemning og morsomme opplevelser.

På tur med hunden

Ikke alle hunder er like begeistret for baller, men en flyvende frisbee er alltid en suksess. Hos oss finner du flere muligheter til å underholde hunden når dere er ute på tur.

En frisbee er ikke bare en leke

Hvis du tror at en frisbee bare er en leke, må du tenke om igjen. Den er også et profesjonelt utstyr som det krever stor presisjon å bruke.

Har du hørt om ultimate? Den internasjonale sporten setter farten i sentrum, og det kastes en frisbee som er spesialdesignet for dette. Her er utforming, vekt og mange andre aspekter viktige, slik at kasteren kan kaste den med stor presisjon.

På denne siden finner du naturligvis også den profesjonelle versjonen.

Den ultimate sporten

Det sitter i håndleddet, for det er kasteteknikken og siktet som må finslipes når du spiller ultimate. Til å begynne med kan det være vanskelig å få tak på den krevende teknikken, men etter hvert finner du ut hvordan du må vri frisbeen i hånden.

En frisbee som utvikles for ultimate, er laget av et svært slitesterkt materiale, slik at holdbarheten blir god. Det betyr at sporten kan utføres på asfalt, gress og sand.

Men det passer best å gjøre det på gress eller sand, siden du ofte må kaste deg etter frisbeen for å fange den. Da er det smart å ha mykt underlag, slik at du slipper skrubbsår på armer og bein.

Kom i gang

Vil du lære deg hvordan du kaster frisbeen trygt til medspillerne dine? Du må øve mye for å bli profesjonell – akkurat som i alle andre idretter.

For å få en god start og lære deg de grunnleggende teknikkene kan du med fordel øve på å kaste over kortere avstander til å begynne med. Da kan du trene opp siktet og presisjonen. Treffer du hver gang? Når du blir flinkere til å kaste, kan du øke avstanden til målet.

Du kan kaste etter ringer eller andre mål, men det morsomste er å møte venner for litt aktiv trening. Sammen kan dere løpe rundt etter frisbeen og gi hverandre gode tips til hvordan dere kan utvikle spillestilen og teknikken.