Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sandleker som stimulerer fantasien

Liker du å tilbringe en hel dag på stranden sammen med familien? Og trenger barna noe å leke med når dere er der?

Rak, bygg og form i sanden med sandleker fra Biltema. Her finner du bøttevis med lek og moro til sanden, og du kan gi barna dine den beste dagen på stranden – eller i sandkassen hjemme.

Ta en titt på det store utvalget her, og kjøp et komplett sandsett for lek og moro i sanden.

Lek, læring og stimulering med bøtten

Den enkleste leken er ofte den som blir mest populær blant de små. Her kan de selv utvikle kreativiteten og finne på leker selv. Og hva er vel bedre enn å la det skje i sanden når dere er ute på tur?

Sand er morsomt og spennende for barn, og det blir enda mer spennende med strandleker, slik at barnets sinn kan stimuleres og utfordres. Og hvilken leke er mer klassisk og nyttig enn en bøtte å bære sanden i – og å bygge sandslott med?

Gi barna dine de beste minnene på stranden med sandleker

Hvem husker vel ikke gleden av å kunne fullføre et sandslott eller en sandskulptur som man har jobbet med i mange timer?

Før gleden videre til barna dine. Å bygge sandslott på stranden gir de fleste en nostalgisk følelse, som vanligvis er basert på en stor glede og tilfredsstillelse over å ha utrettet noe selv.

La barna dine få den samme muligheten til å skape uforglemmelige minner ved vannet og bygge sitt livs sandslott. Og tror du ikke at du kommer til å hjelpe til og dele gleden med dem?

Hos oss finner du strandsett med flere spader og raker. Du kan også bestille lekebøtter, slik at dere kan bygge høye tårn og sandslott i flere etasjer. Da blir det garantert koselig på stranden, når du og hele familien samler dere rundt et felles, morsomt og kreativt prosjekt.

Underholdning for alle aldre

Hos oss finner du strandleker for alle aldre, store som små.

Hvis du har med deg de minste på stranden, kan du blant annet finne små kjøretøy som de kan leke med i skyggen under parasollen. Hvis det er på tide med en dukkert, kan dere ta med en lekebåt ut i vannet, slik at barnet både føler seg trygt med noe kjent, og samtidig kan leke.

Leker for alle steder der det er sand eller vann

Går ikke ferden til stranden, men til et helt annet sted?
Lekene våre kan også skape stor glede andre steder enn ved vannet. Ta dem med deg når turen går til lekeplassen, der det er en stor og deilig sandkasse. Der kan de også brukes til å forvandle en stor og kjedelig sandkasse til et rent paradis for lek og stimulering.

Hvis barna ikke liker å bade i badekaret, kan de også brukes som distraksjon og underholdning der. Ikke alle barn liker å bade, men leken kan gjøre det til noe morsomt – til og med for de voksne, som nå kan lene seg tilbake.

Få lek og læring til en billig penge

Hos Biltema finner du timevis av underholdning for barn – til lave priser. Her kan alle lommebøker være med, slik at du og hele familien kan ha det gøy sammen, uansett hvor dere skal.

Kjøp et praktisk og morsomt lekesett, og slipp fantasien løs!