Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sandkasse – ta med stranden hjem til hagen

Det er ingen aldersgrense på å leke og slippe løs fantasien. Det samme gjelder for sandkassen, som er et sted for lek, læring og stimulering for barn i alle aldre.
Få det beste fra stranden med ditt eget sandmekka i hagen, der barnet kan slippe fantasien løs med lek og læring i sanden.

Her kan du utforske Biltemas utvalg av sandkasser. Her finner du det perfekte stedet for hagen eller terrassen, der du og hele familien kan samle dere rundt kreativ lek og hyggelig samvær.

Den perfekte underholdningen for barn

Lek og læring overlapper hverandre, spesielt når det gjelder de yngre aldersgruppene. Her fører den ustoppelige og inspirerende nysgjerrigheten ofte til ny kunnskap for de små, spesielt i miljøer der de kan slippe løs både seg selv og fantasien sin.

Og hvor passer det vel bedre enn i sand?

Lek og læring i en kasse

Gi barnet ditt de beste forutsetningene for å utvikle leken og bruke sansene. Sand er et av de beste miljøene å leke i, siden den er både finurlig og formbar, slik at man får gode muligheter til å skape kreative uttrykk.

Her kan små barnehender forme, grave, rake, bygge, føle og mye mer. Alle disse aktivitetene bidrar til å stimulere og inspirere barnet ditt. Sandkassen er et paradis for både lek og læring, der du kan gi barnet ditt de beste forutsetningene for å utvikle seg, samtidig som de har det gøy.

Praktisk til hjemmet

Liker du praktiske løsninger til hjemmet som enten kan fylle flere funksjoner eller legges bort når du trenger mer plass?

Hos Biltema finner du mange smarte produkter som er tilpasset hverdagens stress og gjøremål. Det er tydelig i alle produktkategoriene våre, til og med når du ser på produktene her.

To-i-en-sandkasse

Vi selger for eksempel varianter som kan brukes til flere ting.

Få all gleden fra stranden samlet i ett produkt. Hos oss finner du blant annet en modell som kan fylles med sand, men som også kan brukes som et lite basseng der de minste kan avkjøle seg på varme sommerdager.

Da kan du skape din egen lille strand i hagen og fylle den med vann eller sand etter behov.

Fri tilgang til lek

Bor du langt fra lekeplassen eller stranden, slik at du ikke har tilgang til sand? Eller vil du bare at barnet ditt skal få fri tilgang til morsom lek ute?

Når du investerer i en sandkasse hos oss, kan barnet ditt slippe fantasien løs ved å lage kaker, bygge slott, grave hull eller kjøre sand med en lekebil.

Det trengs ikke noe mer avansert for å underholde barnet i mange timer. Da kan du også selv gjøre praktiske ting i hjemmet, eller slappe av mens du holder øye med barnet.

Kjøp barnets nye favorittaktivitet for en billig penge

Hos Biltema er vi stolte over å kunne tilby kvalitetsprodukter til lave priser. Her kan du kjøpe en sandkasse av god kvalitet til en god pris.

Hvilken modell vil du glede barnet ditt med?