Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Hageleker – ta leken utendørs

Elsker barnet ditt å bråke ute og leke i naturen?

Da finner du mange muligheter og aktiviteter hos oss. Hos Biltema finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter som skaper glede for både store og små.

Vi har samlet et stort utvalg av hageleker og spennende leker for barn, som kan brukes på både plenen, asfalten og i sanden. På den måten kan du stimulere og underholde barnet ditt, uansett hvordan du bor.

Så slipp fantasien løs med leker som oppmuntrer til lek, læring og kreative uttrykk! Utforsk vårt spennende sortiment, og kjøp barnets nye favorittleker i dag.

Lek uten aldersbegrensning

De fleste leker har ikke aldersgrense. Det gjelder også de som foregår utendørs. Det er ingen grense for lekens og kreativitetens utvikling.

Vi har latt oss inspirere av det i vårt utvalg av leker til utendørsbruk. Hos oss finner du leker som innbyr til lek for alle aldre og forskjellige aldersgrupper.

La lillesøster og storebror finne hverandre gjennom lek med såpebobler, eller la barnet ditt og en lekekameraet pynte gaten med fargerike asfaltkritt. Lekene våre oppmuntrer til masse lek med venner eller søsken, der barna kan ha det gøy sammen ute.

Gjør praktiske oppgaver i hagen til en lek

Hvorfor ikke kombinere lek og praktiske oppgaver, slik at det morsomme overgår det kjedelige?

Hos oss kan du kjøpe en vannkanne og et hagesett til barnet, slik at hagearbeidet kan bli en aktivitet for hele familien. Da kan dere hjelpe hverandre md hagearbeidet mens dere har det koselig og gøy sammen.

Gi barnet en følelse av å hjelpe til, samtidig som dere leker. Hos oss finner du blant annet en gressklipper og en trillebår i lekeutgave, slik at barnet ditt kan føle seg som en liten og nyttig gartner.

Lekene kan holde barnet sysselsatt, slik at du får unna hagearbeidet, men de kan også bidra til en følelse av fellesskap, siden dere som familie samles rundt en aktivitet i hagen.

Ta barnet ut i naturen

Av og til kan det være vanskelig å lokke med seg barnet ut i naturen og bort fra alle spennende leker og elektronikk innendørs. Uteleker er nøkkelen!

Når barnet ditt har fått opp øynene for lekens potensial, kan de enkleste redskapene faktisk føre til like god og morsom lek. Her kan fantasien og kreativiteten virkelig slippes løs, siden barnet selv kan styre leken og bli inspirert uten altfor mange impulser fra andre ting.

Utnytt det fine været

Det finnes ikke noe bedre enn å nyte været utendørs når solen titter fram eller sommervarmen skjemmer oss bort.

Utnytt muligheten mens den er her. Samle hele familien utendørs i hagen, på terrassen eller et annet sted, og la barna kose seg med leker som tåler å bli skitne eller få noen slag uten å bli ødelagte.

Bestill barnets nye hageleker til utendørsbruk

Er det på tide å nyte det fine været i hagen eller tilbringe en koselig stund på lekeplassen?

Gjør deg klar til en morsom dag med leker til utendørsbruk. Hos Biltema finner du noe for alle aldre, slik at barna kan leke utendørs hele dagen.

Bestill de nyeste hagelekene fra Biltema i dag.