Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sykkellåser

Det kan være vanskelig å velge sykkellås, siden det finnes like mange varianter som priskategorier.
Hvor, når og til hvilken sykkel låsen skal brukes er noen av tingene du bør tenke gjennom før du bestemmer deg. Du må også bestemme deg for om du trenger en lås som er godkjent av forsikringsselskapet ditt. Biltemas sykkellåser er merket med godkjenningen. Det er opp til deg som kunde å finne ut om låsen er godkjent av forsikringsselskapet ditt.

Rammelås

En rammelås er en fin og praktisk løsning, siden låsen er skrudd fast i rammen og derfor alltid sitter på plass. Rammelåsen forhindrer at noen sykler i vei med sykkelen din, men sykkelen kan fortsatt bæres bort. Derfor kan det være lurt å kjøpe en rammelås med tilhørende vaier som kan festes i et sykkelstativ eller en stolpe, siden det forhindrer at sykkelen kan bæres bort.  En rammelås er en elegant og praktisk løsning.

Bøylelås

En bøylelås er stor nok til å passe rundt sykkelens ramme og en annen fast gjenstand, for eksempel et sykkelstativ. Bøylelåsen har solid konstruksjon med en stålbøyle som gjør det veldig vanskelig for en tyv å åpne låsen uten riktig verktøy. Ulempen med en bøylelås er at den solide konstruksjonen fører til at låsen blir litt tyngre. Monteringsdetaljer for å feste låsen i sykkelens ramme medfølger når du kjøper bøylelås hos Biltema.

Kabellås

Vi har kabellåser i flere varianter. Hos oss finner du både tynne og solide kabellåser. Du kan velge om du vil låse opp kabellåsen med nøkkel eller kode, samt om den skal ha feste til sykkelrammen eller ikke.

Det er naturligvis en fordel å bruke kode, siden man da slipper å huske hvor man har lagt nøkkelen. En annen fordel med kabellås er at de er lette og tar liten plass.

Med kabellåsene som er lengre, opptil 1,8 meter, kan du låse fast sykkelen din i en fast gjenstand selv om den er et stykke unna sykkelen. Du kan også tre kabellåsen gjennom rammen og ett av hjulene for å låse sykkelen. En kabellås er et godt supplement til en mer solid lås, siden en kabellås ofte har et litt lavere sikkerhetsnivå.

Kjettinglås med kode

En kjettinglås med kode er veldig lett å ta med seg, og enkelte modeller kan du til og med få plass til i lommen. Kjettinglåsen er fleksibel og gir deg mange alternativer når du skal låse sykkelen din, siden du kan låse den fast i mye. Kjettinglåsen har stofftrekk som forhindrer riper på sykkelen din.

Sammenleggbar lås

En sammenleggbar lås har lignende sikkerhetsstandard som en bøylelås, men den har den fordelen at den tar mindre plass, siden den kan legges sammen. Låsen leveres med et feste for montering på sykkelrammen. Låsens stålkonstruksjon har et plastbelegg som forhindrer riper på sykkelen. En sammenleggbar lås velges vanligvis av dem som trenger litt ekstra sikkerhet mot tyveri.

 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.