Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sykkeloppbevaring

Hvordan du bør oppbevare sykkelen din avhenger av hvordan du bor, hvor lett tilgjengelig sykkelen må være, samt hvilke praktiske forutsetninger du har. Det er mange smarte løsninger for oppbevaring av sykler i form av forskjellige typer veggfester og sykkelstativer.

Det er best for sykkelen hvis den får stå i en oppvarmet garasje eller i en tørr bod. Hvis sykkelen er parkert i et sykkelstativ utendørs, er den mer utsatt for vær og vind. Hvis sykkelen står utendørs, er det lurt å dekke den til med et vannavvisende sykkeltrekk.

Oppbevar sykkelen i sykkelstativ

Du kan plassere et tradisjonelt sykkelstativ i innkjørselen eller i garasjen, eller henge det på veggen. Hos oss finner du sykkelstativer der du kan oppbevare sykkelen stående på bakken. Du kan velge mellom et sykkelstativ for én sykkel eller et stativ som har plass til fem sykler.

Veggfeste for oppbevaring av sykler

Å ha sykkelen stående mot veggen er en god måte å spare plass på. Hos Biltema finner du forskjellige varianter av veggfester og sykkelhengere, der du for eksempel kan henge sykkelen etter forhjulet, slik at det blir enkelt å holde rent under den. Hos oss finner du også sykkelhengere for veggen, der sykkelen hviler på bakhjulet og forhjulet festes i et feste på veggen. Dette veggfestet er enklere å bruke for barn.

I tillegg til at veggfestet er veldig praktisk, kan en opphengt sykkel også være en fin interiørdetalj. Husk også at hvis du velger å bruke veggfeste, må du ha en vegg som tåler den ekstra belastningen, slik at du kan feste veggfestet på en sikker måte.

Oppbevaringsstativ

Du kan også oppbevare sykkelen i et stativ som står på gulvet og holder bakhjulet opp fra bakken. Med et slikt stativ blir sykkelen lett tilgjengelig, og det gjør det også enklere når du skal vedlikeholde drivverket.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.