BMX sykler

Vår nye serie med BMX-sykler er bygd for å tåle mange dager i BMX-parken, men de fungere også perfekt som transportmiddel. Målet har vært å lage en solid sykkel som tåler det meste.

Vi anbefaler at du alltid bruker hjelm. Hvis du i tillegg skal sykle litt mer avansert, bør du bruke kne-, legg- og albuebeskyttere. Det første du prøver å ta deg for med når du faller, er hendene dine.

I sortimentet vårt finner du sykkelhansker til både voksne og barn.

Vi har BMX-sykler i tre forskjellige størrelser. 16”, 18” og 20”. Dette henviser til hjulstørrelsen, men samtidig er rammen tilpasset etter dette. Større hjul er lik større ramme.

Du bør prøve størrelsene i butikken før du kjøper, slik at du finner ut hvilken størrelse du trenger. Hvis du er nybegynner og det står mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den mindre som er enklere å manøvrere.

Alle sykler i serien har 6061 aluminiumsramme og stålgaffel. Styret er også i stål, slik at det tåler de store påkjenningene det kan bli utsatt for. De er også utstyrt med lock-on-håndtak for optimalt og sikkert grep.

Hjul i solid aluminium, med kvalitetsdekk fra VEE Tires. Krankenes lengde, drev og utveksling varierer mellom de forskjellige størrelsene. 16” og 18” har endelt krankparti, mens 20” har tredelt. For å tåle de store påkjenningene som kan oppstå er alle syklene utstyrt med et KMC-kjede.

4 Treff