Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

BMX sykler

Kjøpeguide: BMX

BMX er en sykkelmodell som ble utviklet for sykling på motocrossbaner, og som har blitt ekstremt populær blant de som liker å trikse med sykkelen. Her kan du lese mer om BMX, slik at du er litt bedre forberedt når du skal kjøpe en sykkel.

Hva er BMX?

BMX er en sykkelmodell som er utviklet for å gjøre triks med. Modellen tåler harde støt, og alt «unødvendig» utstyr er fjernet, for eksempel gir og fotbremse, slik at brukeren ikke blir forstyrret.

Størrelsen på BMX

For å velge riktig størrelse på BMX-sykkelen må du ta utgangspunkt i brukerens lengde, siden den påvirker hvor lang ramme sykkelen bør ha. Stikk innom ditt nærmeste Biltema-varehus for å finne ut hvilken modell som passer best for deg.

BMX – en god første sykkel

Hvis du har et barn som skal lære seg å sykle, kan BMX være et godt valg. Sykkelen har verken gir eller fotbremse som kan forstyrre under innlæringen, slik at barnet heller kan fokusere på det som er viktig – nemlig å sykle.

Yosemite by Biltema  

Vårt store utvalg av sykler fra Yosemite by Biltema er utviklet for nære og aktive møter med den nordiske naturen. Utforsk syklene våre og dra på eventyr i grønne skoger, langs milelange landeveier eller i den pulserende storbyen. 
Her finner du inspirasjon og riktig sykkel for deg.

Vanlige spørsmål om BMX-sykler

Hva betyr BMX?

BMX er en forkortelse for «bicycle motocross», siden sykkelen ble utviklet for å brukes på motocrossbaner.

Hva er en BMX-sykkel?

En BMX-sykkel er en sykkel med ett gir, som er velegnet for å gjøre triks. Modellen passer til både barn og voksne.

Kan jeg gjennomføre service av sykkelen selv?

Absolutt! Du kan enkelt utføre flere serviceoppgaver selv, ved hjelp av riktige verktøy og veiledning. Se veiledningene og filmene våre her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.