Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Damesykler

Kjøpeguide for damesykler – finn riktig damesykkel

Det finnes mange forskjellige damesykler å velge mellom, noe som kan virke ganske overveldende. Hva bør man egentlig tenke på når man skal kjøpe damesykkel?

Hva skal du bruke damesykkelen til?

Det første du bør tenke på, er damesykkelens funksjon. Skal du først og fremst sykle i byen, passer kanskje en klassisk damesykkel med tre til syv gir perfekt. Men hvis du pendler langt, bør du kanskje heller velge en lettere sykkel som er egnet for lengre strekninger.

Hvilken rammestørrelse passer best for deg?

Rammestørrelsen bestemmer hvor komfortabel du er når du sykler. Kroppslengden din er en faktor du må ta hensyn til, men lengden på overkroppen og beina spiller også en stor rolle. Hvis du for eksempel har lange bein og kort overkropp, kan det hende at pedalavstanden er perfekt, men avstanden til styret blir for lang. Det finnes ingen fasit, så du må rett og slett prøve deg fram.

Yosemite by Biltema  

Vårt store utvalg av sykler fra Yosemite by Biltema er utviklet for nære og aktive møter med den nordiske naturen. Utforsk syklene våre og dra på eventyr i grønne skoger, langs milelange landeveier eller i den pulserende storbyen. 
Her finner du inspirasjon og riktig sykkel for deg.

Vanlige spørsmål om damesykler

Hvilken damesykkel passer best til pendling?

Det kommer an på hvor langt du pendler. For korte avstander (1–5 km) passer en klassisk damesykkel bra. For lengre avstander (over 5 km) bør du velge en elsykkel eller en mer sportslig sykkel med mer fremoverlent sittestilling og flere gir.

Hva er en damesykkel?

En damesykkel kjennetegnes av det lave innsteget som gjør det lettere å komme seg på og av sykkelen. Menn kan også bruke damesykler.

Kan jeg gjennomføre service av sykkelen selv?

Absolutt! Du kan enkelt utføre flere serviceoppgaver selv, ved hjelp av riktige verktøy og veiledning. Se veiledningene og filmene våre her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.