Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Stabile og billige herresykler av høy kvalitet

Kjøpeguide for herresykler – finn en herresykkel som passer for deg

Man bør ikke undervurdere å gli frem langs gater og torg på en tradisjonell herresykkel. Men for at du skal kunne nyte sykkelturen, trenger du en herresykkel som passer for deg og hverdagen din. Her kan du lese mer om hva du bør tenke gjennom før du kjøper en sykkel.

Hvordan skal du bruke herresykkelen?

Før du begynner å se nærmere på herresykler, bør du vite hvordan du kommer til å bruke den. Skal du sykle til jobb? Da kan det hende du bør velge en sykkel med flere gir! Men hvis du bare skal sykle til stranden i ferien, kan det hende en enklere herresykkel er et bedre valg.

Hvilken rammestørrelse bør du velge?

Når du velger hvilken herresykkel du skal kjøpe, må du også ta hensyn til kroppslengden din sammenlignet med sykkelen. Som med damesykler angis herresykkelens størrelse vanligvis basert på hjulstørrelsen i tommer. Men en herresykkel er litt større enn damesykkelen selv om hjulene er like store, og derfor kan du ikke stole bare på hjulstørrelsen. Derfor bør du prøve sykkelen før du bestemmer deg. Husk lys og sykkelhjelm for å kunne sykle trygt.

Yosemite by Biltema  

Vårt store utvalg av sykler fra Yosemite by Biltema er utviklet for nære og aktive møter med den nordiske naturen. Utforsk syklene våre og dra på eventyr i grønne skoger, langs milelange landeveier eller i den pulserende storbyen. 
Her finner du inspirasjon og riktig sykkel for deg.

Vanlige spørsmål om herresykler

Hvorfor trenger jeg en herresykkel?

Fordelen med en herresykkel er at den har en horisontal stang som gjør rammen mye mer stabil. Den diamantformede rammen gjør også syklingen mer effektiv.

Hvor stor herresykkel bør jeg kjøpe?

Det avhenger av kroppslengden din, hvor lange bein du har, og hvor lang overkroppen din er.

Hva er forskjellen mellom damesykler og herresykler?

En damesykkel har lavt innsteg og har ikke den horisontale stangen som er karakteristisk for herresykkelen. Herresykler finnes også i større rammestørrelser og har bedre plass mellom sete og styre.

Kan jeg gjennomføre service av sykkelen selv?

Absolutt! Du kan enkelt utføre flere serviceoppgaver selv, ved hjelp av riktige verktøy og veiledning. Se veiledningene og filmene våre her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.