Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Krittsnor for måling og rette linjer

Skal du måle noe? Eller trenger du rette linjer i prosjektet ditt? Da er en krittsnor det perfekte verktøyet. Hos Biltema finner du krittsnorer som hjelper deg med å utføre oppgaven. Og til en rimelig pris.

Les mer om utvalget her, og ta kontakt hvis du lurer på noe.

Hvorfor er det praktisk med en krittstrek?

Snoren kan hjelpe deg med å lage lange, rette linjer. Det kan være praktisk når du for eksempel skal bygge noe. Det er betydelig raskere å bruke en krittsnor enn å prøve å lage en rett strek eller måle opp selv. Når du bruker riktige verktøy og materialer, kan du spare mye tid, samtidig som du utfører arbeidsoppgaven med presisjon.
Finn riktige materialer til prosjektet ditt på denne siden.

Mange produktkategorier – og vi er eksperter på dem alle

Vi har mange varer i sortimentet, og vi har spesialisert oss på dem alle. Derfor kan vi gi deg råd om alle produkter du finner på siden vår og i butikkene våre.

Produktkategoriene våre kjennetegnes av høy kvalitet

Hele sortimentet vårt preges av produkter av høy kvalitet. Produktene våre er holdbare, har fin design og sikrer at kundene våre blir fornøyde.
Vi har klart å kombinere lave priser med god kvalitet, og det er vi stolte over, siden vi vet at vi har hjulpet mange av kundene våre med prosjektene de arbeider med.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.