Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Vater – få pålitelige resultater hver gang

Enten du er snekker, håndverker eller gjør det selv-håndverker trenger du godt måleutstyr for å få nøyaktige resultater. Selv om du kan komme langt med en tommestokk, en linjal eller et målebånd, trenger du i mange tilfeller et mer nøyaktig verktøy for å kunne utføre oppgavene.

Med et vater finner du enkelt ut om noe er i vater. Derfor er det et uunnværlig verktøy hvis du vil være sikker på at bilder, hyller, skap eller TV-er henges opp rett.

Hos Biltema finner du et stort utvalg av vater i forskjellige lengder og materialer. Ta en titt på utvalget på nettstedet og finn produktene du trenger, slik at det neste byggeprosjektet blir i vater.

Slik fungerer et vater

Har du prøvd å henge opp hyller der du først oppdaget at de var skjeve etter at du hadde skrudd dem fast?
Med et vater finner du ut om en flate er horisontal eller vertikal. Ikke stol på øyemålet ditt, men kjøp riktig måleutstyr, slik at alt i hjemmet henger rett.

Et vater består vanligvis av en robust aluminiumskonstruksjon med en eller flere libeller. Antall libeller avhenger av formålet. Hvis du for eksempel skal måle noe som er veldig langt, er det enklest å bruke et langt vater med to eller tre libeller.

Det velkjente måleverktøyet sørger for at du alltid vet om en overflate er i vater horisontalt eller vertikalt. Det gjør du ved å se på de små luftboblene i libellene. Libellene har også to små streker. Når luftboblen ligger mellom strekene, vet du at flaten er i vater.

Ta vare på vateret ditt, slik at du får glede av det i mange år

En forutsetning for at resultatet skal bli bra, er naturligvis at vateret fungerer. Derfor er det viktig at du tar godt vare på det, slik at det ikke blir skadet eller mistes i bakken. Da skader du ikke libellene, og du kan være trygg på at målingen blir korrekt når du bruker vateret.

 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.